Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Job - 14. apr 2016 kl. 23:11 *  IP
Eurosport Norge

Tja - bedre og bedre, fru Blom

Sitter her og gleder meg til å få se litt av åpningdagen på tradsjonsrike RBC Heritage som alltid holdes helgen etter Masters. Sendingen skulle startet kl 22.50, men får nå servert SEV mot ATH i Europaligaen. Dette er cupen for de nest beste i Europa, den gamle UEFA cupen så vidt jeg forstår.
Ja, ja med ekstraomganger og litt reklame blir det vel kanskje 20 min golf henimot midnatt, når sendingen stopper. Hadde vært fint å vite om ikke Eurosport kunne svitchet livesendingen over til en av de andre to Eurosportkanalene, men der er de jo opptatt med å sende vektløfting og snooke, begge i reprise..

Ja, ja - alt er jo blitt så mye bedre..


 TV fan (14. apr 2016 23:23) *  IP
Vi får ta til takke med reprise sending av Spania Open på Viasat golf kanalen; Der er jo Flatland i boksen..


 Frank (14. apr 2016 23:53) *  IP
Går vel på D play?



 barce (14. apr 2016 23:54) *  IP
alt er ikke bedre når du må betale for en streamet sending gjennom en app..


 Frank (15. apr 2016 00:11) *  IP
Jeg har kuttet alle lineære TV-leveranser. Null lisens og null i kabel TV. Kjøper det jeg vil ha, og kan se det hvor som helst og stort sett når jeg vil. Anbefales.


 Laser (15. apr 2016 08:03) *  IP
Frank hvilke streaming steder bruker du på nettet


 Frank (15. apr 2016 08:32) *  IP
Bruker nrk.no, dplay, netflix og tv2 sumo. Ser det meste via apple-tv boksen. Når jeg er i utlandet ser jeg via en vpn så jeg har tilgang til alt jeg har hjemme.


 Zigurd (16. apr 2016 04:21) *  IP
Det virkelig triste er jo at vi nå har gått fra å ha én kanal som virkelig satset på golf til å ha to kanaler som ikke bryr seg særlig.

Både ET og LPGA går på Viasat Golf ofte uten norske kommentatorer. For øyeblikket går Lotte Championship live med amerikanske kommentatorer. Viasat Golf har gått totalt på sparebluss etter å ha mistet PGA og Haugsrud.

Og Eurosport, som har PGA og Masters men ingenting annet, viser klart og tydelig at de prioriterer selv fotball, med lag/turneringer som knapt noen her i landet bryr seg om, over golf-sendingene.

Så golfinteresserte sitter her med to kanaler som viser golf, men hvor ingen av dem gidder legge noe særlig i rettighetene de har utover de største turneringene.

Men Eurosport Norge er jo "gratis" så da er jo alt greit...



 Boogeyman (16. apr 2016 13:31) *  IP
Det du skriver om Viasat Golf er jeg helt uenig i.
Ukens LPGA går på Hawaii, med 10-11 timers tidsforskjell. Ser nå på opptaket fra i går, og gleder meg over særdeles god golf fra jentene.
Det viktigste er dog at Viasat viser Europatouren (med norsk kommentator), som nå endelig er kommet til sitt rette kontinent. Turneringen på Valderrama nå er både spennende og velspilt. For meg spiller det ingen rolle at amerikanere og andre offshore-spillere ikke er med. Alt går direkte, og forstyrres ikke av annen sport, som på Eurosport N. Det er mange som ikke liker Flatland; dem om det. Irritasjon over ham skal da ikke ødelegge en god golfopplevelse på skjermen?



 Zigurd (16. apr 2016 15:39) *  IP
Jeg har ikke sagt noe negativt om hverken Europatouren eller LPGA - tvert om, ET er helt på høyde med det meste som går på PGA-touren og LPGA har jeg savnet god dekning av i årevis. Produksjonen er det heller ingenting å si på - nydelige bilder uten reklameavbrudd.

Jeg snakker om satsingen som VG virker å legge ned (eller ikke) i disse turneringene som de nå har igjen.

Det er helt greit at de ikke har live-kommentatorer på Hawaii-turneringer som går midt på natten, men de sendte også årets første LPGA-major (hvor Pettersen var i tet-striden) uten norske kommentatorer.

Nå skjønner jeg godt engelsk så jeg får ikke mindre ut av sendingene med engelske kommentatorer, men at Viasat Golf har fått et visst 'sparebluss'-preg etter at de mistet PGA-touren virker nokså tydelig.

De har beholdt samme pris til tross for at de har mistet PGA-touren - da synes jeg vi ihvertfall kan forvente at de satser noe mer på LPGA-sendingene og spanderer en norsk kommentator, ihvertfall for de største turneringene. Ikke minst med tanke på at vi har en norsk spiller blant de 15 beste på den touren.



 TV fan (16. apr 2016 17:09) *  IP
Synes Viasat Golf har et bra program i begynnelsen av uken med intruksjons, nyheter og andre intervju programmer. Får mye for pengene.


 Boogeyman (16. apr 2016 20:18) *  IP
"Spareblusset" til Zigurd har jeg ikke jeg observert.
Engelsk-språklig kommentator fra LPGA trodde jeg var en fordel for alle de som misliker Flatland.
Viasat har en kjempefordel i at de ikke avbryter med reklame.
Men en prisreduksjon synes jeg vi kunne ha fått. Husk dog at Viasat sender alle de fire WGC-turneringene, samt tre av fire majors. Da blir det egentlig ikke så mye igjen av PGA!

Nå er Masters over, og vi kan se frem til gode sendinger fra US Open, The Open og PGA-mesterskapet. Og Haugsrud/Bjørnstad vil ergre seg grønne.....



 gundersen (16. apr 2016 21:41) *  IP
Helt håpløst. Gang på gang klikker jeg kanal 20 Eurosport Norge. I programmet står golf. Så kommer noe helt annet. Akkurat nå racerbil, mens programmet sier Golf. er det ikke mulig i år 2016 å kunne lage en korrekt programoversikt ? Amatører. Forøvrig er Haugsrud/Bjørnstad et bra team. Mye golfkunnskap der og med Haugsrud som kommer med morsomheter i passe doser.


 TV fan (16. apr 2016 21:54) *  IP
De skal ha for showet de lagde på Masters med live reportasjer og TV studio; De reklamerte med studio i forkant av Eurosport lanseringen og vi ble forledet til å tro at det gjalt hver sending. Nå vet vi at det er ved store anledninger de mente slik at neste store satsning for Eurosport blir Masters i April, 2017. Nå venter vi i spenning på at Flatland skal guide oss igjennom neste major US Open den 16 juni og deretter British Open, OL osv.. Gleder oss allerede!!!


 loft, oslo (16. apr 2016 23:42) *  IP
Eneste som hadd vært fint er å slippe latteren til Henrik Bjørnstad.,


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72