Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Ronny - 27. jun 2016 kl. 14:10 *  IP
foursome

Hvordan er reglene når spiller 1 slår en ball til skogs, hvem skal spille den provisoriske?
Og hvem skal slå en evt ny ball?

Blir det noe forskjell om det er en NY ball eller provisorisk ball?


 Tor-Arne (27. jun 2016 15:25) *  IP
Spillerekkefølgen skal opprettholdes, dvs at spiller nr 2 skal spille den provisoriske eller om man velger ny ball.


 Dilter (28. jun 2016 16:02) *  IP
Grunnen til at det kan oppstå tvil er vel at man kan se det sånn at det er spiller nummer 2 som dropper (får straffeslag) og da blir det riktig at spiller nummer 1 slår neste slag.

Mer sannsynlig er det nok at det er laget som får straffeslag/tar dropp, og da skal spillerekkefølgen opprettholdes.

Det står sikkert i reglene et sted.



 tilskuer (28. jun 2016 18:26) *  IP
Dilter har jo helt rett - regel 29.

29-1. Generelt
Under en fastsatt runde i en threesome eller i en foursome, må partnerne spille annen hver gang fra utslagsstedene og annen hver gang under spillet av hvert hull. Straffeslag innvirker ikke på spillerekkefølgen.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser














ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72