Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Trond Kracht - 08. sep 2016 kl. 15:49 *  IP
NM Senior

Hvorfor er det ingen som har engasjert seg i fremgangsmåten og resultatene fra NM ? Man skriver side opp og side ned om plasseringer på diverse tourer osv. Har redaktøren feks et syn på gjennomføringen av NM hvor kun 4 damer / jenter klarer cuten ? Hva er dette ? Utrolig inspirerende å være med i NM når du ikke kan bli "dårligere" enn nr 4. Burde ikke dette tenne noen brannfakler - ikke minst blant de som lever av å skrive om norsk golf. Skivebom av de store !! Asma er nesten som en sommerforkjølelse i forhold.
 PING (10. sep 2016 09:34) *  IP
NM Senior gikk på Losby og ble gjennomført på en perfekt måte. Burde vært 3 runder med cut etter 2, men det er en annen diskusjon.
Er forøvrig helt enig med Trond. Må være en merkelig opplevelse å havne på en 14. plass og likevel vinne kongepokalen. Blir veldig overrasket hvis dette blir den nye formen på NM



 Trond Kracht (14. sep 2016 00:06) *  IP
Et emne som man skulle tro ville fenge blant våre golfinterresserte lesre forbi gås i stillhet. Nesten ingen engasjerer seg i noe som kanskje er Norsk Golfs fremtid.
Hvilke konsekvenser vil dette få ? Vår nye Styreleder burde rydde opp i dette så raskt som overhodet mulig. De ansvarlige bør ta sin hatt å gå! Tror noen at noe i det hele tatt vil skje ? Fullstendig handlingslammet som vanlig !! Hvor er ledere, trenere , putteguruer osv. Hvor er klubbene som tross alt er "sjefen" igjen til NGF?



 PK (14. sep 2016 14:58) *  IP
Trond, du blander nok kortene litt i overskriften. Når du sier NM senior mener du nok NM for damer og herrer. Altså hoved-NM. NM senior i golf er for veteraner på over 50 år.


 Trond Kracht (14. sep 2016 16:00) *  IP
Selvfølgelig damer og herrer. Det tok jeg som en selvfølge.
At "ingen" enteresser seg for oss gamlinger har jeg full forståelse for.
På toppen av dette skrives det side opp og side ned om alle slags turneringer i 2, 3 og 4 divisjon. Hva er interresant ved at en eller annen blir nr 22 i 3 divisjon? Det er på tide å våkne opp! Tiden er kanskje inne etter utrolig mange timer med Golf fra OL. Interessen burde nå være flere hakk høyere enn før.



 Fooore (14. sep 2016 17:54) *  IP
Jeg tror folk forsvinner herfra av ulike årsaker, men først og fremst fordi gledesnivået her inne er på høyde med balkongen i Muppet Show.

De som er interessert i våre beste golfere følger med uansett.



 Gjest (16. sep 2016 01:06) *  IP
Engasjementet forsvinner når man atter engang ser udugelighet som selvfølgelig overhodet ikke får konsekvenser. Ny styreleder har videreført aksepten for middelmådighet. Ikke uventet da hun kommer fra offentlig sektor. Hvor er fyrtårnet som kan ta grep og bygge golfnorge. Kanskje enda verre er det at generalsekretæren overhodet ikke har ambisjoner og er fullstendig usynlig.

Til Trond kan jeg bare si at engasjementet er sterkt fallende fordi man taler for døve ører. Til slutt, Norsk Golf websiten er en vits i forhold til golfsiden og golferen særlig med hensyn på ressursene som angivelig ligger bak.



 Trond Kracht (16. sep 2016 01:13) *  IP
Helt enig med Gjest. Det merkelige er at klubbene ikke vil eller tør å gjøre noe som helst. Kan hende at de ikke bryr seg i det hele tatt - det er jo det enkleste. Til syvende og sist er det klubbene som bestemmer og velger styre osv.
Ikke forstår jeg heller hvordan de forskjellige "golfsidene" kan fortsette å skrive positivt om det meste ! Nå kommer det nye koster og nå skal det bli bra. Hvor lenge skal man høre dette ??



 Gjest (16. sep 2016 09:43) *  IP
En flink og ambisiøs styreleder er nøkkelen. Det koplet opp med noen sterke styremedlemmer med klubberfaring fra våre beste klubber. Aller viktigst er det å rekruttere fra privat sektor og få inn konkurranseinstinkt i styrerommet. Der er vi definitivt ikke i dag. Man er vel såkalt administrasjonsstyrt, det vil si at administrasjonen styrer agenda og hva som er viktig og styret passer på at man ikke gjør noe galt. Under slike rammevilkår vil det neppe komme akseptable resultater.


 Trond Kracht (16. sep 2016 09:59) *  IP
Selv i våre tider med eller uten sykdom og medisinering hadde nok mange i skiforbundet fått sparken hadde de hatt like dårlige resultater. Mange forbund er vel like "dårlige" men antall utøvere og ledere er av et helt annet format. Golf er tross alt en av være største idretter - spesielt i antall utøvere.(aldersfordeligen er håpløs) Dette skulle dog tilsi at økonomien burde være i toppklasse idrettsmessig.
Som før : Lykke til ! En eller annen dag blir det nok bra?



 Gjest (16. sep 2016 13:17) *  IP
Man kan alltid hente talentfulle idrettsledere fra andre grener. Se bare på alpintreneren til Axel Lund & co som nå blir sjef for friidrett. Man må få inn vinnere med konkurranse instinkt. Passgjengerne vi nå har mister ikke nattesøvnen av at vi mislykkes.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72