Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Per - 09. sep 2016 kl. 09:14 *  IP
Rosenvinge/Tamburstuen - tabbekvoten er full!

Igjen har Rosenvinge og Tamburstuen rotet det kraftig til. Årets NM har kanskje fått feil vinner. Sølv og bronsjemedalje er delt ut til feil personer.

At Rosenvinge og Tamburstuen ikke klarer å forstå NGFs eget reglement er en skandale. Måten de har håndtert det på er enda verre. Jason Kelly er medlem av flere klubber. Dessverre er dette en gjenganger når det gjelder Rosenvinge og Tamburstuen. Når man er til de grader arrogante og har null serviceinnstilling burde man ikke jobbet i et serviceyrke. De burde finne seg jobber uten kundekontakt.

Dette er en trist sak for de fire spillerne Ramnes, Kelly, Aune og Skogen.

Hvis Kelly er medlem av Wentworth vil Skogen miste sin bronsemedalje. Aune rykker ned på tredje. Kanskje ikke så farlig for ham om det ble sølv eller bronse. Ramnes og Kelly må gjøre opp om tittelen på en eller annen måte. Hvis Ramnes taper her er skandalen komplet fra NGF.
 Per (09. sep 2016 09:26) *  IP
I følge Aftenposten i dag er ikke golfpresidenten blitt informert om saken. Snakk om å prøve å holde ting skjult.

NGF har 'ærlig' i sitt verdigrunnlag. Snakk om ironi!



 Per (09. sep 2016 09:30) *  IP
Håper Ramnefjell følger opp saken på godt journalistisk vis.


 vilden (12. sep 2016 21:26) *  IP
Visste de andre norske spillerne at Jason Kelly fikk denne beskjeden om at han ikke kunne vinne NM ? Forstod det slik at Jason fikk beskjed før start siste dag.
Dersom ikke ville jo dette bety mye for spillestrategien til de som lå i toppen.
Interessent at dette ties i hjel av både NGF og Norsk Golf.



 Fant (13. sep 2016 10:37) *  IP
Skal Ramsnes og Kelly møtes i et playoff om kongepokalen?



 gjesp (13. sep 2016 11:08) *  IP
Stein,saks, papir på videokonferanse :)


 Gjest (14. sep 2016 22:36) *  IP
Er ikke Rosenvinge kommunikasjonssjef. Har man tabbet seg ut er det bare å legge seg flat. Ikke et ord viser at du ikke er kompetent. Helt enig med trådstarter, på tide med å gjøre noe med organisasjonen. Nå begynner det å bli skikkelig flaut at ingen tar grep.


 anonym (15. sep 2016 10:50) *  IP
Det er langt mellom liv og lære i NGF. Nordlendingen som er generalsekretær skulle være hard i klypa ble det sagt da han ble ansatt. I stedet er han helt fraværende. På mange måter det Gerd Liv Valla ville kalt en pusekatt.

Her er det NGF skriver i sin egen kommunikasjonsplan.


NGF skal kommunisere egen aktivitet og merkevare i tillegg til å kommunisere overordnede budskap på vegne av et samlet golf-Norge.

FØLGENDE PRINSIPPER LEGGES TIL GRUNN:

Åpenhet: NGF skal ha en åpen og imøtekommende kommunikasjonsform som innbyr til god dialog med omverdenen.

Ærlighet: NGF har ingenting å skjule. Uavhengig av gode eller dårlige budskap skal vi alltid være etterrettelige.

Relevans: All informasjon skal være relevant og kommuniseres til riktig tid. Informasjon skal være tilpasset den enkelte målgruppe. Proaktivitet skal etterstrebes.

Profesjonalitet: NGF skal opptre på en slik måte at forbundet blir oppfattet som en seriøs aktør – internt så vel som eksternt. Vi skal kjenne våre berørte gruppers preferanser, og tilpasse oss disse.



 Gjest (15. sep 2016 14:06) *  IP
Når man henter en pensjonert byråkrat som styreleder i NGF så blir det selvfølgelig ingen endringer. Særlig blir det feil når også generalsekretæren kommer fra byråkratiet. Da blir det kun flytting av papir og produuksjon av planer som blir laget men ikke etterlevd (som anonym korrekt påpeker). Flaut er det uansett.


 vest (19. sep 2016 21:47) *  IP
må snart komme noe fra forbundet??


 Wilson (20. sep 2016 10:08) *  IP
anonym

Åpenhet: NGF skal ha en åpen og imøtekommende kommunikasjonsform som innbyr til god dialog med omverdenen.

Jeg har opplevd at dette overhodet ikke etterleves, men jeg ønsker ikke å gå ut med situasjonen konkret her inne.

Men det er skremmende hvor lite åpne de er.



 Gjest (20. sep 2016 12:22) *  IP
Dessverre har det sviktet i mange år på styrenivå. Man har fylt opp et styre med lite ambisiøse mennesker som faktisk har tillatt at vi har blitt regelrett akterutseilt av våre naboer.

Avstanden opp til Sverige og Danmark har økt vesentlig de siste 15 årene. Få inn konkurranseinstinkt i styret. Jeg tror ingen i styret i NGF mener at de har ansvar for de dårlige resultatene og ny styreleder må vel være toppen på kransekaken når det gjelder udugelighet. Ingen grep overhodet. Men de har sikkert masse møter og fine diskusjoner.

For øvrig produseres det ganske mange planer som ikke blir etterfulgt. Da blir det meningsløst.



 anonym (21. sep 2016 09:38) *  IP
NGF prøver å dysse ned saken. Noe de alltid gjør. Dessverre får dette ingen konsekvenser for administrasjonen, men store konsekvenser for norsk golf.

Presidenten er HELT fraværende. Et tydelig tegn på at hun ikke er egnet for jobben.

Det NGF og norsk golf trenger er en dyktig og handlekraftig president. Man må stille krav, og det må innføres konsekvenser. Gjør man det godt skal det få positive konsekvenser. De som åpenbart ikke har fungert gjennom mange år må finne seg jobber utenfor NGF.

Vi får håpe at man kan få en dyktig president og en dyktig generalsekretær om ikke lenge. De som sitter der i dag gjør dessverre ingen positiv forskjell.



 Gjest (21. sep 2016 18:34) *  IP
Veldig enig med anonym. I utgangspunktet burde dette få konsekvenser på administrativt nivå. Helt åpenbart at vi har en generalsekretær som ikke tar nødvendige grep og da er det forbundsstyret som må gjøre den viktigste jobben sin og påse at vi har riktig leder. Man har tillatt udugelighet over lang tid og nå begynner det å bli skikkelig flaut at ingen tar ansvar og griper inn.


 Trond Kracht (21. sep 2016 20:32) *  IP
Ikke glem at det er klubbene som velger styret som igjen ansetter ledere. Dette er en vond runddans hvor det virker som ingen vil ta ansvar hverken blant klubbene eller i styret.
Det positive i dette er at det var like ille før og værre kan det nesten ikke bli.



 gjesp (22. sep 2016 10:38) *  IP
Og det er vel medlemmene som velger hvem som skal styre klubbene?


 Dr.Green (23. sep 2016 09:37) *  IP
Tinget som øverste organ er en skummel arena hvor det er vanskelig å løfte sine synspunkter. Alt er stramt regissert, og det er strenge regler som følges av erfarne 'insidere'. For førstereis styremedlemmer på frivillig basis føles det ikke bekvemt eller som om det er rom for å stille spørsmål, komme med forslag eller kritiske bemerkninger.


 Trond Kracht (23. sep 2016 10:23) *  IP
Noen i NGF burde kanskje kaste et lite øye bort på hva vår eminente dobbelte gullvinner i spyd uttaler om ledelse, gutteklubben, kompetanse osv. Dette er nyheter i aviser og TV i noen dager fremover.


 Per (29. sep 2016 15:48) *  IP
Da har heldigvis NGF kommet fram til at Kelly ble disket på feil grunnlag. Dette i følge golferen.no.

Golfsiden.no har valgt å ikke omtale saken i likhet med norskgolf.no. Meget, meget svakt av de to sidene. Kunne vært interessant å høre hvorfor golfsiden.no har vært tyst om saken.

I god gammel stil får nok dette ingen direkte konsekvenser for de som har tabbet seg ut.



 gjesp (29. sep 2016 16:52) *  IP
Norsk golf har skrevet om saken i dag


 AR (29. sep 2016 17:33) *  IP
Se:

http://www.golfsiden.no/NMfiasko2016290916.html

eller klikk deg inn via forsiden her på Golfsiden.no.



 gjesp (29. sep 2016 17:56) *  IP
Visste ikke at Jason Day også var med i NM ;)


 Per (30. sep 2016 09:22) *  IP
Nå er det kommet en meget god artikkel på golfsiden om saken. Denne får du terningkast 6 for. Denne bringer også flere momenter på NGFs håpløst dårlige måte å behandle spillere på. Null serviceinnstilling.

NGF prøvde å dysse ned saken, men siden golferen og Aftenposten skrev om den kunne den ikke lenger feies under teppet. NGFs pressemelding nevner overhodet ikke de svært negative konsekvensene dette får for stortalentet Bård Bjørnevik Skogen fra Haugaland Golfklubb. Han skyves nå ut av pallen, og mister sin bronsemedalje. Det er skandaløst av NGF å ikke beklage dette offentlig. Men de prøver igjen å fordekke sannheten.

Det har skjedd en rekke ganger at NGF har dummet seg ut med turneringsreglene, og håpløs tolkning av disse.



 Golfy (30. sep 2016 09:33) *  IP
Det er bra at dette blir tatt tak i, bedre sent enn aldri.
Når det gjelder Bård Bjørnevik Skogen, så betyr 3 eller 4 plass meget lite, da han med stor sansynelighet kommer til å bli norgesmester ved neste forsøk.



 Per (30. sep 2016 11:05) *  IP
Husker en historie tilbake fra 2009 og Norgescup som den gang het Galvin Green Tour. Det var sesongens siste turnering på Hakadal. I september vet man at collegespillere og slikt ikke stiller. Det var plass til 75 herrer. Det var nok påmeldinger til fullt startfelt.

NGF klarte å nekte 50 spillere å stille!! Grunnen var at de ikke hadde spilt kvalifisering til Norgescup i Stavanger i april! NGF valgte heller å kjøre med en tredjedels startfelt på 25 herrer. Spillerne som ikke fikk spille var på et greit nivå, handicapkategori 1. Dvs. 4 og bedre i handicap. Disse spillerne hadde også spilt mange turneringer på nivå 2, Region Tour.

Dette sier ikke rent lite om serviceinnstillingen hos NGF.



 Wilson (30. sep 2016 13:18) *  IP
Per

Og de har ikke kommet lengre på de årene som har gått

Det er like ille nå.



 Gjest (03. okt 2016 15:30) *  IP
Utifra artikkelen til AR ser man hva som skjer når man er blottet for smidighet. Man ser også at tabber gjentas og at tabbekvoten sannsynligvis er uendelig på grunn av at vi ikke har ledelse eller styre i NGF. Når man påtar seg et styreverv så må man faktisk utføre et stykke arbeid. Innbefattet i dette er det at dårlig arbeid får konsekvenser. GS Hansen har ikke levert noe som helst og har skapt denne kulturen. Ikke akseptabelt.


 Omatt og omatt og omatt (04. okt 2016 10:11) *  IP
Når man er inne på diskusjoner og slikt, husker dere Scangolf. De hadde et diskusjonsforum ganske så likt dette. Tabbemajoren og company hadde finale på Golfliga. De rotet det så til de grader til. Diskusjonen gikk høylytt, og det endte med at hele diskusjonsforumet på Scangolf måtte legges ned.


 Gjest (04. okt 2016 10:46) *  IP
Får håpe at golfsiden ikke får samme skjebne som Scangolf. Men det er klart at engasjementet synker når røret får fortsette uansett hvor mange tabber som blir gjort. Da er det heller ikke rart at vi er middelmådige. Slurv avler slurv og en generalsekretær som tillater slikt er ikke en verdig leder.


 gjesp (04. okt 2016 12:03) *  IP
Men et bra forum bør inneholde andre saker enn alle anklagene mot forbundet. Noen gidder sikkert ikke bruke tiden sin her inne lengre fordi det stort sett bare handler om sånt.


 Wilson (05. okt 2016 11:44) *  IP
Kanskje mange har gitt opp fordi NGF uansett gjør akkurat som de selv vil.
Samme leksa i alle år, pga stor arroganse fra gjengen i NGF.
Totalt døve for kommentarer og innspill fra medlemsmassen



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72