Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Monkey - 15. aug 2017 kl. 20:14 *  IP
Dumt av Tutta

Tutta forteller til NRK TV i kveld at hun vil legge opp etter OL i Tokyo i 2020. Da er hun 39 år. Dette er dumt av flere grunner.
1) I de tre årene frem til OL vil det garantert bli mange skuffelser for henne på LPGA, inkl. de fem majors. Det kommer drøssevis av unge, gode spillere fra Sør-Korea og andre asiatiske land, som vil være bedre enn henne. Noen nye seire på LPGA bør hun glemme. OL er tydeligvis blitt en slags greie for henne, og hun vil revansjere seg fra OL i Rio, sier hun. Lenge å vente på en revansje, som garantert ikke kommer. I disse tre årene skal hun vel spille 60 turneringer, med steinansikt. Anstrengende!

2) Etter OL er det vel barn som står på ønskelisten, da hun har fortalt at det planlegger hun. Men den biologiske klokken tikker fort, og 40 år er ingen god alder for å få sitt første barn - om hun lykkes med det. Hva sier mannen hennes, montro?
Christie Kerr er vel den eldste av de gode på LPGA i dag, og hun er 40 år. Hun fikk en sønn (med surrogati) da hun var 37 år. Da kunne hun altså opprettholde karrieren mens hun ventet på barnet.
Annika er det andre eksemplet. Hun la opp som proff i en alder av 38 år. Hun fikk en datter da hun var 39 og en sønn da hun var 41 år. Hun har 72 seire på LPGA, inkl. 10 majors.

Tutta gjør naturligvis akkurat det hun vil med livet sitt. Likevel må det være lov å kritisere hennes valg.
 Monkey (15. aug 2017 22:09) *  IP
Jeg glemte å si hva jeg ville ha rådet henne til: legge opp etter Evian Masters i år, flytte hjem til Norge, og satse på familie.


 Duffy2 (15. aug 2017 22:13) *  IP
Kanskje hun ønsker å spinne mlengst mulig på sponormarkedet og derfor ikke legger opp etter denne sesongen. Det vil vel tross alt rulle inn noen dollar frem til hun er 40 nesten uansett hvordan hun spiller?


 KGB (15. aug 2017 23:26) *  IP
alltid "gøy" å se det sure trynet på TV ...
personlig bryr jeg meg null om hva hun finner på, hun har aldri gjort eller kommer til å bidra med noe for norsk golf....

på tre år til blir det mest "spennende" å se hvor mange i støtteapparatet hun rekker å bytte ut...




 tilskuer (16. aug 2017 01:22) *  IP
"Gretne, gamle gubber..." Tror man må være en slik for å påstå at Tutta ikke har betydd noe for norsk golf.


 2by (16. aug 2017 13:10) *  IP
Trist at Janteloven skal fortsatt få herje som den vil her til lands!
Vi har en norsk spiller som er topp 5 i kvinnelig golfhistorisk sammenheng. Å være banebryter, gjøre noe som ikke er gjort før, fordrer at du er annerledes, og vil mye mer enn de andre. At det medfører steinansikt som følge av konsentrasjon er synd, men kan vi ikke prestere litt selv før vi uttaler oss?



 AR (16. aug 2017 15:25) *  IP
Det var vel ikke noe uventet innlegg fra multinicker Monkey, som for øvrig utallige ganger har lovet å slutte å skrive her.

Tutta har vært en fantastisk ambassdør for golf og Norge i mange år.

Tusen takk, Tutta!



 Monkey (16. aug 2017 17:40) *  IP
Enig med KGB, Tutta har ikke bidratt med noe for norsk golf.
Et spinkelt internasjonalt lag-arrangement èn dag i august/sept. på Bogstad, pluss noe enda enklere med de unge jentene. Hun bør komme seg hjem fortest mulig, og starte et golf-akademi for jenter.
Rekrutteringen etter henne er bortimot ikke-eksisterende, men det er jo ikke hennes skyld. Istedenfor at det gror bak henne, så har det grodd igjen. En svale gir ingen sommer, heller ikke i golf.

Tutta har spilt inn i alt 120 millioner NOK i sin karriere, pluss mye i sponsor-og reklameinntekter. Hun skylder ingen i Norge noe, men kan vel bruke en bitteliten del av dette på rekruttering i norsk damegolf.



 gjesp (16. aug 2017 18:10) *  IP
Ojda, her var det mye visvas og lite kunnskap. Fertilitetseksperten har glemt å følge med i timen.


 Monkey (16. aug 2017 19:53) *  IP
Det AR sier om at Tutta har vært en "fantastisk ambassadør for golf og Norge i mange år", er ikke sant. Hun har hatt mange fans i USA, der hun bor, men hva med Norge? Har hun egen fanklubb her? De siste årene har Tutta blitt snakket ned istedenfor opp i USA, hovedsakelig fordi hun ser så sur ut på banen. Dette er ikke ambassadør-virksomhet, AR!
Hva Tutta har gjort for Norge er det ingen som vet. Det kan uansett ikke måles.

"Gjesp" kan sikkert fortelle oss hva som er galt i det jeg skrev. Antagelig har jeg underdimensjonert det arrangementet hun har hatt på Bogstad hvert år. Det tok uansett slutt for et par år siden.
Dersom han mener det er god rekruttering bak Tutta, så bør han dokumentere det. Her er min dokumentasjon: Stavnar ryker ut av LET i år, Engzelius skuffer stort og ryker vel ut av Symetra, Daffinrud sliter på LET (men har vært skadet), de to sliterne Raastad og Heramb har aldri levert noe som helst, Borge er beste norske som nr. 104 på LETAS. Og vår nestbeste i mange år- Skarpnord - er nr. 45 på LET. Og dett var dett.....



 Enur (16. aug 2017 20:23) *  IP
Synd at hun nå har måttet trekke seg fra sin 9. Solheim Cup på rad pga. skade.

Men bare det å bli tatt ut til noe slikt 9 ganger på rad forteller noe om storheten til Tutta!



 guffen (16. aug 2017 21:55) *  IP
Vi vil savne smilet! Ø.. vent litt..

Hun vet nok hva som ventet i Iowa ...

Får håpe Europa tar det alikevel denne helgen!



 Monkey (16. aug 2017 21:56) *  IP
"Storheten" fikk en alvorlig knekk under incidenten på SC i 2015. I går gikk USAs kaptein ut i mediene og anmodet publikum om ikke å bue ut Tutta, vår norske "ambassadør". Er vel mer å regne som en indirekte oppfordring til de sjåvinistiske amerikanerne?


 AR (16. aug 2017 23:06) *  IP
Multinickeren Monkey er våknet til live igjen. I kjent stil. Når er neste gang du sier at du aldri skal skrive på Golfsiden igjen?


 Lost ball (17. aug 2017 13:15) *  IP
Hennes egne karrierevalg er det ikke mange andre enn henne selv som har noe med. Det er vemmelig å lese trådstarten og noen av innleggene her.


 Luigi (17. aug 2017 15:54) *  IP
Multinickern Monkey har kledd seg naken gang på gang på denne siden. Men denne gang er han ikke bare naken, han fremstår fullstendig uten baller. Lost ball har funnet riktig uttrykk; Vemmelig. Påminner meg mye om en annen karakter som for tiden
sliter med å finne fornuften.



 ulf kruger (17. aug 2017 16:20) *  IP
Enligt min mening så har Susanne gjort och kommer fortsættningsvis gøra mycket mera før Norsk golf. Denna kvinna ær ett ansikte internationellt før golf i Norge och Susanne ær mycket omtyckt i internationella golfkretsar. Jag tycker det æt otroligt lågt av er som skriver negativt om en Norsk golfspelare som har gett norska folket så många trevliga golfkvællar framfør tv. Jag ær helt sæker på att Susanns framgångar har medført att flera flickor och ungdomar har børjat spela golf och det kommar att medføra till att Norge i framtiden lyckas ta fram nya stjærnor. Mitt råd till er alla ær att stælla upp før Susanne æven nær hon har motgångar och då hjælper ni till før att skapa flera framgångar før Susanne och Norsk golf. Ønskar er alla en forsatt fin golfsæsong.


 Gunnar Bull (17. aug 2017 16:50) *  IP
Ulf Kruger for President! 100% enig.

(Vet at hvemsomhelst ville blitt en bedre president enn mediaklovnen de har ansatt borti Statene, men jeg mener President for Golfforbundet da, om noen skulle være i tvil)




 Monkey (18. aug 2017 12:46) *  IP
De som mener eller tror at Tutta har gjort mye for norsk golf, må dokumentere det. Det holder ikke med bare synsing.
Kruger kan ikke bevise noe av det han sier. Da hadde det grodd kraftig i norsk kvinnegolf.
Det kan det kanskje gjøre når/hvis Tutta vender hjem og starter et golf-akademi for jenter.
Hvorfor har ikke Tutta en fan-club i Norge?
Hva slags ambassadør for Norge har hun vært? Å være nær venn av Donald Trump sier noe:
«Hats off for this man, you dit it! Mr. president :) congrats my friend».



 Lost ball (21. aug 2017 15:17) *  IP
De som _ikke_ mener eller tror at Tutta har gjort mye for norsk golf, må dokumentere det. Det holder ikke med bare synsing.

"Det AR sier om at Tutta har vært en "fantastisk ambassadør for golf og Norge i mange år", er ikke sant." Dokumentasjon?



 Sven (21. aug 2017 16:55) *  IP
«Hats off for this man, you dit it! Mr. president :) congrats my friend»
Aha, nu förstår jag varför Amerika spelade i de norska färgerna.



 Monkey (21. aug 2017 17:38) *  IP
Det er den som fremsetter en påstand som må dokumentere den. Det er lov å være uenig, uten krav til motsatt dokumentasjon. Den regelen gjelder i alle saker.

KGB skrev først at Tutta ikke har gjort eller bidratt med noe for norsk golf, og jeg erklærte meg enig i det. Fordi det ikke finnes noen eksempler på slike bidrag, annet enn en enkel seanse for jenter på Bogstad hvert år, når hun beærer oss med et besøk.

AR må selv dokumentere at Tutta har vært en fantastisk ambassadør for golf og Norge i mange år. Det er hans påstand.



 gjesp (21. aug 2017 18:37) *  IP
Freud digger Tommyball-regler.


 Nick (21. aug 2017 19:53) *  IP
Man kan lure på hva som er hensikten med å starte denne tråden.
Egentlig ganske patetisk



 Monkey (21. aug 2017 21:38) *  IP
Hensikten er å få slutt på stillheten og respekten rundt vår største stjerne, en av Norges beste idrettsutøvere.
Det hersker en taushet, enorm ærbødighet og redsel for kritikk som er påfallende, om ikke uventet. I Norge skiter man ikke i eget reir. Stjernene - uansett gren - slipper kritiske kommentarer til de valg de tar. I andre idretter - der det er vi = Staten som finansierer hele gildet, kan man saktens våge å kritisere. I golf der alle er selfmade og ofte bosatt i utlandet, tør man ikke kritisere eller gi råd.

Jeg har ikke kritisert Tuttas spill eller prestasjoner, som jo er fremragende. Bare hennes valg for fremtiden. Det kunne ha ført til en interessant diskusjon her, men ingen tar opp hansken. Typisk for dagens samfunn; noli me tangere!



 Enur (21. aug 2017 22:04) *  IP
Monkey/Freud har, ikke uventet, røket uklar med de aller fleste på et annet forum, og har derfor takket for seg der (for en stund får vi anta). Men krangleabstinensen ble fort for stor, og han er derfor tilbake på Golfsiden for å spre glede her. Inntil han takker for seg igjen.


 Nick (21. aug 2017 22:32) *  IP
Det er vel ingen her som bryr seg filla om hva en gammel bitter mann mener om hva Tutta bør gjøre og ikke gjøre.


 ??? (01. sep 2017 19:41) *  IP
Har du stått opp med feil bein denne høsten, Monkey. Greit med kritikk, men ikke surmaga dritt.

Ikke en eneste kjeft har markedsført Norge mer over hele verden enn Tutta.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72