Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf

Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Innlegg

Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Enur - 19. des 2018 kl. 10:22 *  IP
LET Q-school

Det har ikke gått særlig bra hittil med de 4 norske jentene som deltar på q-school-finalen i Marokko.

Men hvis vi kan stole på livescoringen derfra, har ihvertfall Mariell Bruun (som var best plassert av de 4 etter 3 runder) fått en grei start på dagens runde: -3 etter 3 hull: Birdie, Par, Hole-in-One!

Så spørs det jo om dette stemmer da, eller om det kommer noen korrigering?
 gjesp (19. des 2018 14:22) *  IP
Mariell gjorde hole in one. Grei bursdagsgave til seg selv det. Rachel gjør en god runde i dag, men det er litt for sent.

Henrikfan (19. des 2018 15:34) *  IP
Kult! Ble T40 til slutt. Blir kanskje noen ET turneringer ut av det?

Henrikfan (19. des 2018 15:39) *  IP
Vent nå litt. Det står jo at turneringen varer fra 16-20/12, og at det er projected cut på +5( RAchel misset i så fall den med et slag)

Da er det en runde til i morgen og fortsatt håp for Mariell

Fooore (20. des 2018 11:19) *  IP
Mariell ligger ett slag fra LET-plass halvveis i siste runde, sterkt comeback etter dobbel på dagens første hull.

Henrikfan (20. des 2018 13:30) *  IP
Akkurat nå er hun T25. Et hull igjen,

Henrikfan (20. des 2018 13:32) *  IP
HUn er nå tre under for dagen Siste er et par 5, må vel ha birdie der?

AR (20. des 2018 13:57) *  IP
Det ble dessverre ikke birdie på det lette 9. hullet par 5. Da er hun nr 25, den viktige plassen. Men det er akkurat nå noen har igjen de lette par 5-hullene 9 og 18 slik at birdier der vil kunne skyve Mariell Bruun til under den viktige 25. plassen. Men det er lov å leve i håpet. Under alle omstendigheter var det en fin spurt hun gjorde etter den sure dobbeltbogeyen på det første hullet i dag.

AR (20. des 2018 14:45) *  IP
Det gikk som fryktet. Et par av de som hadde de lette par 5-hullene igjen da det forrige innlegget mitt ble skrevet, fikk sine birdier. Dermed falt Mariell Bruun ut av det gode selskap blant de 25 som får kategori 8a på LET neste år. Men Mariell viste at hun har evnen til å spille bra golf med kniven på strupen. Det er en god egenskap og noe å ta med seg videre.

Enur (20. des 2018 15:04) *  IP
Godt forsøk av Mariell Bruun, men også her ble det "ett slag for mye", akkurat som for Raastad i går.

Synd med den dårlige 3.runden, men denne plasseringen gir henne vel ihvertfall noen få starter på LET i løpet av sesongen? Hun får benytte de sjansene godt!