Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til frste side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til frste side
 
Innlegg

Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til frste side   Sk p GOLFSIDEN Les mer  


Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Revisor'n - 07. sep 2019 kl. 14:55 *  IP
The Greenbrier - Hovland/Venturas debut som PGA-medlemmer

Endelig, dvs. på torsdag, begynner 19/20-sesongen med to nordmenn på startlisten. Det er tydeligvis ikke bare vi som stiller med litt forventninger. Når PGA setter opp listen med "rookies to watch" er Hovland øverst og Ventura nr. 3, se link nedenfor.

Nå skal en ikke selge bjørnen før skinnet er skutt, evt. motsatt, men på papiret er det gode muligheter til bra plasseringer mens de største kanonene har ferie.

På startlisten (ca. 150) er alle 50 fra Korn Ferry pluss ca. 50 av de 125 som beholdt kortet fra sist PGA Tour. Av disse igjen var bare 7 innenfor topp 50. Tar en utgangspunkt i verdensrankingen er det bare ca. 20 som er bedre enn Hovland.

Da er det bare å krysse fingrene og glede seg til at vi forhåpentligvis kan få nordmenn i bildet også på søndagskveldene. Det er ikke en oddsbombe om Hovland blir topp 10 i første turnering.

https://www.pgatour.com/korn-ferry-tour/news/2019/09/05/rookies-to-watch-pga-tour-2019-20-viktor-hovland-scottie-scheffler.html
 Hr Dust (07. sep 2019 16:00) *  IP
Hovland seiler opp som en av favorittene her. La oss håpe på mye tv tid for Hovland. Ronni (09. sep 2019 09:40) *  IP
Endelig!

Vanskelig ikke å ha skyhøye forventninger til Hovland i hans første PGA-sesong.
Men hva er realistisk?
Tror han klarer cutten i 70% av turneringene.
Top 50 i OoM.
Vinner han? Kanskje, top 10 mange ganger.

Hva med Ventura?
Tror han vil slite med å overleve på touren.
Kanskje en top 10 plassering. Retep (09. sep 2019 10:40) *  IP
På European Tour mister de aller fleste kortet etter år 1. Vet ikke helt hvordan det virker på PGA Touren. Men er det likt er det lett å tenke at Ventura kan få det tøft. På den annen side, han spilte så bra på de få Korn Ferry turneringene sine at han er '3. mest lovende nykommer' på PGA sine sider. Trenger ikke forbedre spillet sitt fra det han viste i sommer.
Hovland har vært bunnsolid lenge, blir skuffet om han ikke klarer topp 50 i OOM.
Gleder meg! vist (09. sep 2019 11:00) *  IP
Først må jeg bare si at man gleder seg veldig til å følge med denne sesongen, med to norske spillere.
Tenker også at jeg blir skuffet om Hovland ikke blir top 50, det han har vist denne høsten er svært solid spill. Tror ikke han kommer til å misse mange cut'er.

Når det gjelder Ventura blir jeg veldig usikker, selvsakt noe fordi jeg ikke har sett han spille, men mest fordi det ser ut til at det alt for ofte kommer bogeys og det som verre er, synes det ligner litt på når man fulgte med Bjørnstad, når det så bra ut satt man bare å ventet på bogeyene som bare måtte komme.
 Enur (09. sep 2019 12:40) *  IP
Gleder meg veldig jeg også!
Først til denne helgen med både Solheim Cup og PGA-starten, og selvsagt også til hele sesongen på PGA-touren. Kanskje man tar seg en tur over dammen i løpet av 2020 for å følge en turnering live der borte igjen?

Har som de fleste andre her har jeg store forventninger til Hovland, og tror jo han vil få en knallgod sesong, som vil føre han helt fram til de siste playoff-turneringene neste høst. Håper og tror også at han vil få gode resultater raskt, slik at plasseringene og rankingen hans dermed også vil sørge for at han vil få innpass i alle de store turneringene (WCG og Majors) utover i 2020.
Men kanskje er vi alle litt for optimistiske og har veldig norske briller på? Vi må ihvertffall være forberedt på at det vil komme nedturer også. Ingen klarer å være i toppform hele året...

Når det gjelder Ventura har jeg god tro på ham også. Han er en veldig god spiller, som bare har kommet veldig i skyggen av Viktor det siste året. Men han er nok mer ujevn, litt mer av og på. Men han har vist at de gangene han er på, da kan det gå hele veien inn, og det tror jeg kan skje på PGA-touren også. Jeg har ikke samme følelsen der som jeg f.eks. hadde med KKJ nå i helga; at "dette kan ikke vare i 4 runder! Når kommer sprekken?".
Ventura har vist at han kan levere 4 gode runder og knytte igjen sekken for seier, og det kan godt skje igjen. Med andre ord; jeg forventer en del Missed Cuts av Kristoffer, iblandet noen få topplasseringer her og der, og da kan det være godt nok til å beholde kortet.

Krysser ihvertfall alt jeg har for at gutta skal lykkes! Jørgen (09. sep 2019 13:11) *  IP
Nøkkelen til en god sesong er en god start. Det å få noen gode plasseringer tidlig, så man slipper å gå hele sesongen med kniven på strupen er ekstremt viktig. Er reshuffling i gruppa til gutta, så det gjelder å være i god posisjon før den første. Håper og tror det skal gå bra for begge våre, og at de har nullstilt seg etter Korn Ferry Finalen.

Blir mange timer på shot-tracker fremover nå, og lure til seg litt TV-tid på Eurosport.

Gleder meg og krysser fingrene. Henrikfan (09. sep 2019 13:44) *  IP
Jeg påstår at det er normalt noe "enklere" å beholde PGA tour kortet om man først har fått det som rookie, enn ET-kortet nå.

1. Dette fordi ingen kommer inn etter Q-school, men gjennom solid spill gjennom sesongen på Korn Ferry Tour, eller i Korn Ferry Finals. For meg virker det som en mer stødig base.

2. PGA tour har ikke så mange co sanctioned turneringer som ET, der de deler med Asia touren, Sunshine tour, Challenge tour etc og spillere fra disse tourene, som kan ha lavere ranking på verdensrankingen, tar plasser fra de med ET kort i Co sanctioned turneringene. Det betyr at man får spille flere prosent av antall turneringer totalt og rent matematisk har større sjanse til å beholde kortet.

3. På PGA tour beholder 125 fullt kort, mens på ET er det 110 Retep (09. sep 2019 13:48) *  IP
Men veldig bra at du sjekket det, Forumtrollet (red. korreksjon)! Ingen dans p roser alts. Alle som klarer kortet er glimrende golfspillere. Bjrnstad klarte vel aldri beholde kortet, selv om det var nre p.
Viktig at Hovland kvaler til majors! Er det ikke topp 50 p verdensrankingen som alltid fr plass? Henrikfan (09. sep 2019 16:54) *  IP
Hmm. ble litt nysgjerrig n p hva Forumtrollet sjekket.


---------------------------------------------

Svar:

Det var noe om hvem som klarte seg fra forrige sesongs kvalifisering p PGA Touren, men Forumtrollet er ikke velkommen her. Derfor tok jeg det bort. Det ender alltid i masse brk og ubehageligheter.

End of that discussion. Hper det er greit for deg, Henrikfan.

Jeg har slitt med dette trollet i mange r. N var han inne med enda et nytt nick med dertil hrende drittslenging i vanlig stil til meg.

Han er for feig til st fram slik at vi eventuelt kan skvre opp. Men feige forumtroll vger selvsagt ikke det.

Vennlig hilsen AR
Redaktr. Retep (09. sep 2019 19:56) *  IP
Sjekket Masters: her må han være topp 50 i verden enten på slutten av 2019 eller uken før The Masters. Dette burde være et realistisk mål. Alternativt kan han vinne en turnering (Ex de minste som går samtidig med WGC). Det blir litt bingo Rille (10. sep 2019 10:22) *  IP
Hovland er med i BMW PGA Championship i England neste uke:

http://www.europeantour.com/europeantour/season=2019/tournamentid=2019080/news/newsid=376045.html Ronni (10. sep 2019 11:05) *  IP
"Rising star".
Invitasjoner og intervjuer i øst og vest.
Foreløpig har han ytterst beskjedne resultater i proffverdenen.
Tydelig at det er flere enn vi som har store forventninger til denne gutten.

Liker ikke dette!
Dette er ulikt en vanlig norsk golfhverdag. Fallet kan bli høyt, hvis han ikke innfrir. Fooore (10. sep 2019 13:01) *  IP
Heldigvis er VH en jordnær ung mann, så det er han som i verste fall faller kortest.

Men beskjedne resultater?! vist (10. sep 2019 13:12) *  IP
Da skjønner man at forventningene er høye, når det han har gjort som proff er beskjedne resultater, 7 turneringer, greid alle cuttene, bare 1 utenfor top 16, 2 top 5.


 gjesp (10. sep 2019 13:28) *  IP
Fra pga tour:

Strokes Gained leaders since
@MemorialGolf
:

Off-the-tee
1. Viktor Hovland, +1.13
2. @McIlroyRory, +1.09

Approach
1. @AdamScott, +1.35
2. Viktor Hovland, +1.01

(minimum 20 rounds)

Beskjedent.... Henrikfan (10. sep 2019 13:34) *  IP
Er det noen andre enn Ronni som synes resultatene er beskjedne?
Jeg synes i alle fall man ikke kunne forventet enda mer... ennå :)
Fooreventninger stiger vel gjerne i takt med resultatene.
Så det var noen PGA tour eksperter som hadde ham somm top Pick, men det var bare en av ekspertene av seks på to forskjellige turneringer.
I Korn Ferry Finals, derimot, forventet ekspertene samlet at han var favoritt. Nå spilte han ikke den tredje turneringen, så da har vi ikke noe fasit der.

Det beste så lang er en 4de plass på PGA tour. Det overgikk forventningene mine, i hvert fall før US Open. Får han en topp fem til før nyttår, så er det veldig bra synes jeg, men ikke helt som forventet, eller? Ronni (10. sep 2019 14:01) *  IP
Selvsagt etter norsk målestokk er ikke Viktors resultater beskjedne.
Viktor har 20 år minst for å vise oss hvor god han er. La oss da gjøre opp status, er han da blitt:
1. En verdensspiller, med massevis av turneringsseire og flere majors.
2 En spiller med jevnt gode resultater uten det helt store, til tross for en del seire i mindre turneringer.
3. En spiller som aldri slo helt igjennom til tross for lovende resultater i sin tidlige proffkarriere.

Det er altfor tidlig å si noe som helst ennå. Derfor liker jeg ikke opphaussingen av Viktor som skjer nå. Heldigvis tror jeg han er en jordnær kar som ikke lar seg påvirke av dette. Seniorgolfer (10. sep 2019 14:18) *  IP
Synes resultatene hittil har vært mildt sagt ubeskjedne. Uansett hvordandet går videre, uansett forventninger - de fleste norske som spiller golf, gldere seg som småunger til neste turnering med våre to Pga spillere


 Observatør (10. sep 2019 20:51) *  IP
Vi trenger ikke gå lenger enn til nabolandet for å finne flere store golfstjerner med meritter som våre gutter skal jobbe hardt for å overgå. Viktor er ingen stjerne ennå, men alle ser at han har det som skal til for å bli en av de dominerende spillerne i årene fremover. Tipper han spiller Ryder Cup om ikke lenge også.


 Enur (10. sep 2019 23:09) *  IP
Ventura slår ut fra hull 10 kl. 08.45 (14.45 norsk tid), og spiller sammen med Tyler McCumber og Robby Shelton.

Hovland spiller i ettermiddagspulja, og slår ut fra hull 1 kl.01.45 (19.45 norsk tid). Han spiller sammen med Scottie Scheffler (vinneren av Korn Ferry-touren og Korn Ferry Finals) og Maverick McNealy.

Ingen av dem er med i featured groups for torsdag/fredag, men spiller man bra nok dukker nok f.eks. Hovland opp i tv-ruta på torsdag kveld allikevel tenker jeg.

Viktor nevnes forøvrig blant favorittene hos 4 av 6 "eksperter" på PGATourens "Expert Picks", og senior editor Sean Martin har ham som sitt vinnertips.

Da er det bare å gå ut og levere da! Revisor'n (11. sep 2019 17:51) *  IP
Viktors resultater er langt fra beskjedne, selv i amerikansk målestokk. Med seier i amatørmesterskapet fulgt opp av beste amatør og T32 i Masters samt T12 i US Open har han allerede blitt et navn i USA.

Dette gjenspeiles også via oddsen til alle bettingselskapene, hvor kun DeChambeau har lavere vinnerodds.

https://www.oddschecker.com/golf/greenbrier-classic/winner TV fan (11. sep 2019 22:38) *  IP
Ventura går ut 14:45 norsk tid mens Hovland går ut 19:45 og live sendingen starter 20:00 på Golf TV / Eurosport N; Svakt startfelt som det pleier å være på denne tiden av året øker sjansen for våre...


 Observatør (12. sep 2019 15:04) *  IP
Viktor er igang. Bogey på det første. Ikke bra.


 aroslaff (12. sep 2019 15:16) *  IP
Observatør mener seff Kristoffer, som dessverre er 2 over etter 2 hull :( Observatør (12. sep 2019 15:51) *  IP
Det stemmer:-)


 Enur (12. sep 2019 16:22) *  IP
Uff da!
Her var det mye rart! Alle utslag til høyre, og et par av dem ser vel ut til faktisk å ha vært OB?

Nerver? Overtenning?
Ikke godt å si, men en veldig skuffende start ihvertfall med 4 strake bogeys.
Heldigvis kom det en birdie akkurat nå; kanskje det kan hjelpe til å få skuta på rett kurs igjen. Henrikfan (12. sep 2019 16:57) *  IP
Ny birdieputt nå. 13 fot


 Henrikfan (12. sep 2019 16:58) *  IP
Ny birdieputt nå. 13 fot. Kan se ut som drivene går i overkant langt? 315 i snott, 346 på den siste.


 Henrikfan (12. sep 2019 17:02) *  IP
Æsj, stoppet 1 inch fra hullet. 2,54 cm.


 Tolle (12. sep 2019 17:41) *  IP
Ser ut til at Ventura fortsatt ikke har funnet en eneste faiway etter 11 hull... gjesp (12. sep 2019 18:46) *  IP
Går bedre for spillerpartner Shelton, som også kom fra Korn Ferry tour


 Enur (12. sep 2019 19:52) *  IP
Jepp, spillepartner Robby Shelton tok likegodt teten han med 8 under (62)!

Ventura nøyde seg med ett eneste fairwaytreff, og sånn sett synes jeg +2 faktisk ikke var så verst, tross alt.
Men skuffende selvsagt, og det blir nok en tur på rangen for Ventura nå tipper jeg.

Men avslutningen var tross alt ganske positiv, og jeg ser ikke bort fra at han faktisk kan slå Shelton på morgendagens runde.

Og nå; over til Hovland! Henrikfan (12. sep 2019 20:24) *  IP
Hovland med dobbel på andre. T130 sammen med Ventura. Hmm.


 Henrikfan (12. sep 2019 20:55) *  IP
Birdiebirdienamnam


 Enur (12. sep 2019 21:54) *  IP
Tilsammen 14 incher fra 3 birdier på hull 6-8!


 Enur (12. sep 2019 22:55) *  IP
Flyter litt bedre for Viktor nå, -2 etter 12 hull.
Og til og med birdie etter å ha vært i greenbunker der. Henrikfan (13. sep 2019 17:57) *  IP
Viktor 2 under etter 11, INGEN birdier eller bogeys! Det betyr en enslig eagle. Skal vi håpe på litt vassere avslutning enn i går, det trengs nok flere fugler for å henge med til slutt her.


 Henrikfan (13. sep 2019 17:58) *  IP
Arghhh! Og så fikk han akkurat en dobbel og er T71, under cutgrensen. Come on!


 Tytfaen (13. sep 2019 18:30) *  IP
Etterfulgt av 2 birdies!


 Henrikfan (13. sep 2019 19:17) *  IP
Hovland altså, back to back birds


 Enur (13. sep 2019 20:28) *  IP
Det må ha vært en frustrerende runde for Hovland i dag. Så mange birdiesjanser, så mange putter som nesten gikk i, og i tillegg spille med Scottie Scheffler som satte alt av putter, ihvertfall på de første 9 hullene de spilte! (For andre dag på rad kommer en 62-runde av en som spiller med en nordmann).

Heldigvis fikk han i et par av birdieputtene og en nydelig eagleputt, men det var jo en del rart også med tribunebesøk, duffing av ball rett ut i bunker osv.

Det er bare å håpe på en bedre dag i morgen! Observatør (13. sep 2019 20:47) *  IP
Hovland kom seg rundt på høvelig vis. Ventura misser cut med en del slag. Kan fort være for høyt nivå for han dette-


 Enur (13. sep 2019 20:50) *  IP
Kanskje litt tidlig å si etter 22 spilte hull av årets PGA-sesong?


 O (13. sep 2019 20:53) *  IP
Ja det er for tidlig å si. Men blir ikke overrasket dersom det ikke går veien for han.


 Gunnar Bull (13. sep 2019 20:54) *  IP
Tommel opp til Enur


 Enur (13. sep 2019 21:28) *  IP
Men ok; en fireputt er aldri noe å juble for!


 Henrikfan (13. sep 2019 22:09) *  IP
Ventura spiller på mindre marginer. To seire, to tredjeplasser og flere MC er beviset på det. Siter det så når det langt! Det er mer penger og åpoentg i det enn T 30 hele veien. Sesongen er laaang ennå. Europatouren har jo i forrige sesong lenge ennå


 Henrikfan (13. sep 2019 22:21) *  IP
Fikser du skriveleifene red? Det var jo nesten litt pinlig. Har jo ikke red-muligheter selv hos deg
:) Enur (13. sep 2019 23:41) *  IP
Mens Kevin Chappell lander en 59-runde 3-putter Ventura fra 3 m.
Tydelig at både Ventura og Hovland har mye å hente på å forbedre puttingen sin. gjesp (15. sep 2019 08:39) *  IP
Nok en bra uke for bookmakers og de som tror på de....not


 Henrikfan (15. sep 2019 20:41) *  IP
Oioioi. Birdie birdie avslutning. og T6 i klubbhuset. Sundays here we go again!


 Mr.Goat (15. sep 2019 20:58) *  IP
Drit i bookmakere. Snuser på topp 10 i sin første turnering med PGA medlemskap. Nydelig!


 Link (15. sep 2019 21:01) *  IP
Bra det her! Tipper han havner T15. Med jevnere runder så er dette fast jobb så lenge han gidder. :-)


 panser (15. sep 2019 22:16) *  IP
Noen som vet hvorfor Hovland ikke er med neste uke på Sanderson Farms? Ventura er med og de beste forøvrig


 Henrikfan (15. sep 2019 22:47) *  IP
Han skal spille BMW PGA Chanmpionship på European Tour.


 Observatør (15. sep 2019 23:27) *  IP
Hovland har trolig fått beskjed om å gjøre seg klar til Ryder Cup, og da må han vel ha noen turneringer på ET sånn jeg har forsått det.


 Gulltann (16. sep 2019 06:55) *  IP
Fantastisk avslutning igjen av Viktor og tangering av 36 år gammel rekord må vel være greit...
Tror vel også at det akkurat holder til å tre inn blant topp 100 på verdensrankingen når den er klar en gang i løpet av dagen. Ronni (16. sep 2019 09:14) *  IP
Hovland imponerer igjen, reiser seg etter tre relativt skuffende runder.
Spennende å se ham i London. GS2 (16. sep 2019 10:38) *  IP
Nr 101 på verdensrankingen nå


 Morty (16. sep 2019 11:14) *  IP
Ser ikke Ventura på listen til denne ukes turnering. Har han fått seg en skade?


 Enur (16. sep 2019 21:09) *  IP
Hm...pussig! Han sto på lista før helgen, men er borte nå ja.
Skade? Eller hjem for å trene?
Uansett skuffende med en PGA-turnering uten nordmenn! :-) Retep (17. sep 2019 10:14) *  IP
Gjesp: Selv om bookmakerne holdt Hovland som favoritt (Delt med DeChambeau) betyr ikke det at de tror at han skal vinne. Han hadde 12 i odds ca. De sier det er mer enn 90% sikkert at han IKKE vinner. Allikevel 'tror' de Hovland er en mindre usannsynlige vinner enn de andre. De Chambeau klarte forøvrig ikke en gang cutten.
Helt utrolig sterkt av Hovland nok en gang. Gleder meg til BMW og håper han kan avgjøre neste Ryder Cup, slik Tutta gjorde i går! Henrikfan (17. sep 2019 10:55) *  IP
Bookmaking bygger på ren matematisk statistikk.
Og Matematikken viser alltid at bookmakerne vinner over tipperne, med noen få unntak.
Elementeær business, og en bransje med mye mer overskudd enn de fleste andre.
Så hvorfor kaste penger ut av vinduet?
Aha, det er jo spenning og moro for noen. Retep (17. sep 2019 11:41) *  IP
Stort sett enig. bare interessant å se hvilket nivå Hovland holder.
Foran BMW Championship er Hovland rangert på linje med 6-7 andre spillere. Disse er nr 12-30 på verdensrankingen. Bekrefter NorskGolfs historie om at Hovbland ville vært nr 23 på rankingen om han spiller de neste 25 tellende turneringene på samme nivå som de første 15. gjesp (17. sep 2019 13:28) *  IP
Rangert hvor?


 Adam (17. sep 2019 15:01) *  IP
Går sammen med Harrington de første dagene. Ryder Cup screening?


 Henrikfan (17. sep 2019 16:23) *  IP
Aha, får litt assosiasjoner til Pettersen/Matthew/Solheim Cup nå.
Forskjellen er at Hovland må spille seg inn på laget. Captain's picks plukkes bare av toppmeriterte spillere, eller er Padraig klin kokos forelska i gutten? ;) Revisor'n (17. sep 2019 17:00) *  IP
Det er vel litt tidlig med Ryder Cup screening ca. ett år før laget skal tas ut...
Går det som vi håper det neste året så har Viktor spilt seg opp til minst topp 20-30 i verden og er da sannsynligvis en av de 9 som er automatisk kvalifisert. Fitzpatrick er pr. i dag 9. beste europeer på 30. plass på WGR. Retep (17. sep 2019 18:23) *  IP
Jeg tror ikke det er tilfeldig med Harrington / Hovland. Budskap fra Harrington kan være: du er en sterk kandidat til Ryder Cup og jeg har tro på deg, sørg for å spille nok ET turneringer til at jeg kan ta deg med.

Gjesp: rangeringen jeg nevner er oddsene på Oddschecker som jeg sammenligner med verdensrankingen Revisor'n (17. sep 2019 18:37) *  IP
Om Hovland spiller med Harrington betyr nada i forhold til Ryder Cup. Hovland må i løpet av 12 mnd. bevise at han er god nok for laget. Er han god nok til å få spille majors neste år, så får han nok turneringer på ET bare med det.


 Vidst (17. sep 2019 19:15) *  IP
Revisor’n, kriteriene var i 2018 4 turneringer på ET, utenom majors og WGC, så han må spille flere turneringer på ET.
Har ikke sett om kriteriene er de samme nå, men regner med at disse ikke er endret. Enur (17. sep 2019 20:13) *  IP
Dette er jo ikke tilfeldig i det hele tatt!
Det er Harrington som uten tvil har sørget for at Viktor i det hele tatt er blitt invitert til å spille i denne turneringen, og det er helt klart han som har sørget for at de skal gå i samme ball.
Han ble jo "forelsket" = kjempeimponert av Hovland i US Open, og ga klart uttrykk for at dette er en kar han vil ha på laget sitt i neste års Ryder Cup. Å få litt nærkontakt med kandidaten er helt klart en viktig del av kapteinens jobb.

Referansen til Tutta og kaptein Matthew tidligere i sommer er nok ganske riktig. TV fan (17. sep 2019 21:52) *  IP
Enig med Enur


 Øyvind Reinertsen (18. sep 2019 11:18) *  IP
Selvfølgelig er det en plan bak det at Harrington spiller med Hovland. Harrington har helt sikkert fått med seg historien til Hovland i matchspill. Hovland spiller Ryder Cup neste år om han fortsetter å spille som nå, eller nesten like bra.


 par (18. sep 2019 18:16) *  IP
Ikkw bare enig, men helt enig med Enur! TV fan (18. sep 2019 21:10) *  IP
Ser ut som Hovland går ut kl 09:35 norsk tid på BMW PGA på Wentworth.. Viasat Golf HD kanalen viser live kl 11:00. Ingen GolfTV her virker det som.


 Enur (20. sep 2019 08:10) *  IP
Ventura er hjemme i Florida og trener med Claude Harmon. Melder seg klar til neste ukes Safeway Open.
Jeg synes han tok en moden avgjørelse der om å dra hjem og trene istedenfor å stille opp i denne ukens turnering, når ting ikke fungerte som de skulle i forrige uke.Svar:
(Felter merket med * m fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Userise, krenkende eller sttende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
AnnonserANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72