Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  


Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Dilter - 21. jun 2020 kl. 17:50 *  IP
Senior-NM 2020

Synes det er på sin plass å gratulere redaktøren med nok en NM-tittel. Overlegen seier i Supersenior-klassen på Bjaavann i dag.
 AR (21. jun 2020 20:11) *  IP
Tusen takk, Dilter!


 Enur (21. jun 2020 20:20) *  IP
Gratulerer med nok en suveren NM-seier!
Fru Enur gratulerer også! Per (21. jun 2020 22:34) *  IP
Først grattis AR med seieren og meget pen score. Bjaavann er min hjemmebane, og det er nok ikke Norges letteste, men stusser litt på nivået på nedre del av listen. Ser en i yngste klasse fikk en birdie og ingen par, bare dårligere på runde 1, og 2 par og resten dårligere på runde 2. Bør det være slik i et NM? Jeg har 25+ i hcp, og dette kunne ligne på mitt scorekort.


 digger (22. jun 2020 19:27) *  IP
@Per, det må da være bedre at folk gidder å stille. Jeg synes det er tøft gjort.
Sjekk resultatet fra KM Bjaavann fra i fjor. +49 over tre runder holdt til 10. plass. Ville du heller hatt et startfelt på to mann?

Så lenge man er god nok til å være med, skal ingen skamme seg over scoren. Hadde flere meldt seg på, hadde startfeltet blitt bedre. Gunnar Bull (22. jun 2020 20:37) *  IP
En litt artig observasjon:

Når vi ser på resultatlisten i internasjonale turneringer, ser vi stort sett bare på scoren til den som vant, eller til nød topp ti.

Men når vi ser på resultatlisten til nasjonale turneringer, virker det som vi ofte begynner nedenfra isteden, og aller helst på den stakkaren som kom aller sist, som sannsynligvis hadde magesjau og såvidt klarte å fullføre runden før han måtte springe på do.

Og så tenker vi: Det kunne jaggu jeg også klart :-) Per (22. jun 2020 22:54) *  IP
Ser jeg formulerte meg litt dårlig. Var i utgangspunktet ikke meningen å kritisere han som kom sist, mer et spørsmål om bredden ikke er større? Mulig at det hadde vært bedre startfelt om det ble spilt på Østlandet, med flere spiller som kunne deltatt uten behov for reise og overnatting etc.


 Øyvind Reinertsen (22. jun 2020 23:41) *  IP
@Per Det kan være stor forskjell på hva en spiller klarer i en runde med gode venner på hjemmebanen og hva den samme personen klarer å skrape sammen i en for ham viktig turnering med ukjente medspillere. Jeg vet jo ikke hvem du siktet til i innlegget ditt, men om han ikke var hjemmespiller kan jeg si at Bjaavann ikke er lett ved første forsøk. Starter i tillegg turneringen dårlig er det lett å miste all selvtillit og havne i masse trøbbel på denne utfordrende banen:) Ved neste korsvei spiller vedkommende kanskje 20 slag bedre. Sånn er golf.

Banen deres var forresten i super stand. Det var et imponerende oppbud av forcaddier og andre frivillige! Jeg ble kjempeimponert av hele arrangementet. Jeg kommer gjerne tilbake ved en annen anledning. Listefyll (23. jun 2020 07:17) *  IP
Har spilt turnering på Bjaavann ved flere anledninger. Det er en tøff og flott bane. Det er små marginer mellom par og katastrofe på mange av hullene.

I H50 var det ingen birdier på de to par fem hullene 1 og 9 på lørdag. Det sier mer om vanskelighetsgraden på banen enn om nivået på spillerne.

Gratulerer til de fem vinnerne som spilte både godt og fornuftig! Per (23. jun 2020 12:53) *  IP
@Øyvind

Enig at banen ikke er en drøm for en gjest som kanskje får en litt kjedelig start, og man skal ikke undervurdere litt lokalkunnskap (som sikkert på de fleste baner).

Bra at du var fornøyd med både banen og arrangementet. Det er mange ildsjeler som legger ned mye tid i klubben for å få til ting som dette, så godt at de som benytter tilbudet blir fornøyd :-)

@listefyll. Det er generelt få birdies på hull 1 og sjelden på hull 9. Innspillet på hull 9 er jo veldig tricky nå som trærne er så høye. Jeg tar gjerne en bogey og løper videre der :-) i007 (24. jun 2020 20:47) *  IP
Sorry, men de høye trærne midt i innspillet på hull 9 gjør hullet ganske så dumt. Fjern trærne og hullet blir Ok.


 seniorgolfer (27. jun 2020 06:54) *  IP
spennende bane i bra stand som krever god managemant. Pleier aldri å miste baller, men i NM klarte jeg å miste 12 baller på den ene runden og 8 baller den andre i forskjellige hindre. . Slik blir det ikke god score av. Skikkelig stang ut runder er mulig på denne banen.
På hull 9 som 007 viser til, var det minst 2 spillere som mistet ball, ved at ballen ikke falt ned fra et furutre.
Noen av hullene synes jeg er vel vanskelige. Ballen treffer liksom fringen , men går allikevel i vannhinder på minst 2 hull. På et par 3 hull kom ballen i forkant av green og havnet i vannhinder den ene runden. Neste runde opp et køllenummer og ballen gikk over green og i vannhinder på andre siden av green.Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser


ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72