Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til frste side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til frste side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til frste side   Sk p GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Spillesugen - 19. mar 2021 kl. 17:19 *  IP
Onsøy og Solum i påsken

Ser at NGF har kommet med nye retningslinjer for golf i smitteutsatte områder. Går ikke klart fram om det er råd eller regler. Disse gjelder til 11. april. Det vil inkludere Østfold og Vestfold. Der står det at kun medlemmer får spille og at treningsområder må stenge. Helt håpløst selvsagt, og håper dette kun er råd og ikke påbud. Er det kun råd ligger det godt an til spill både på Onsøy og Solum i påsken. Alle vet at golf er minimalt smittefarlig. De som laget smittereglene, Høye og Solberg, bryr seg svært lite om at de selv ikke følger råd og regler.
 TV fan (19. mar 2021 18:12) *  IP
Ja, helt enig; vi regner med Gamle Fredrikstad også må være generelt åpen fra 1. april eller deromkring.


 gjesp (19. mar 2021 19:44) *  IP
Om mange fra andre kommuner kommer for å spille de banene som evt er åpne, gir nok kommunelegene beskjed om å stenge. Skjedde i fjor og kan skje igjen.


 Øyvind Reinertsen (19. mar 2021 22:16) *  IP
Helt unødvendig av forbundet å pålegge klubber å stenge drivingrange og begrense eventuelle åpne baner til medlemmene. Golf er det mest smittevennlige vi kan bedrive på fritiden vår. Det er ingen som står f.eks. i Tryvann og sjekker bostedskommune. En annen ting er at det blir inkonsekvent, da medlemskap i en klubb ikke er likhetstegn med at man faktisk bor i samme kommune.

NGF burde heller jobbe for å sikre at spillerne kan trene og spille golf så mye som mulig, på en sikker og god måte. Ikke leke moralpoliti. Revisor'n (19. mar 2021 23:17) *  IP
I forhold til smittevern er det åpenbart fornuftig å stenge drivingrangen. Dette er faktisk noe av det minst viktige å holde åpent. Det er enklere å holde avstand på banen.
At hobbygolfere sutrer over evt. begrensninger er fint lite å bry seg om, i forhold til hvordan mange andre rammes av diverse restriksjoner. Henrikfan (20. mar 2021 08:34) *  IP
Samme som i fjor vår. Golfere må absolutt ta sin del av dugnaden og følge de restriksjonene som er gjeldende til enhver tid. Vise at vi har litt m
kontroll empati. Man er tross alt heldig stilt i forhold til mange andre. Spillesugen (20. mar 2021 08:54) *  IP
Må si meg helt enig med herr Reinertsen. Golf medfører minimal smittefare. Når folk spiller golf, som tar noen timer, er de nødvendigvis ikke andre steder hvor det kan være smittesituasjoner. At folk spiller golf er helsemessig samfunnsnyttig og minker smittetrykket.

Helt idiotisk å dra dugnadskortet. Det er ingen dugnad. Noen profiterer stort på nedstengningen mens andre går bankerott. Blir direkte provosert når noen prøver å framstille det som en dugnad.

Dagens smittetiltak står på ingen måte i proposjoner med smittetrykket. Mediene fremstiller det som om smittetrykket er rekordstort. Tall fra FHI viser derimot at forholdet mellom positive prøver og antall testede er relativt stabilt siden oktober. Politikerne selv bryr seg ikke om reglene. Golfere har vært svært flinke til å følge reglene, og golf som aktivitet har vært svært positivt for folkehelsen i 2020. Dette må NGF støtte framfor å være moralpoliti for styresmaktene. Henrikfan (20. mar 2021 10:02) *  IP
Helsedirektoratet, FHI, regjeringen og de fleste er enige om at det er en dugnad.
Denne felleskapsånden har vært med på å gjøre at vi i dette landet har hatt mye mer kontroll på dette enn i et visst kjært naboland.
Hva med å vise at man er bedre enn Erna til å vise omtanke og følge råd?
Jeg synes hun og regjeringen har håndtert dette stort sett eksemplarisk etter omstendighetene, men hvem er vel feilfri i en pandemi?

Golfere har vært flinke ja, men det sier fotballspillere, håndballspillere, restaurantdrivere.
Det er vel ingen som sier at de ikke har vært flinke??? Alle slåss for sin greie.
Hvis alle får det som de vil, så vinner viruset.

Spillesugen fremstår mer ego golfere flest bør ønske å være fremstilt som med uttalelser om idioti og å dra dugnadskortet.
Tar jeg feil her, så skammer jeg meg over å være en golfer, akkurat i dag, men det går nok over det også. Henrikfan (20. mar 2021 10:03) *  IP
Vær heller konge på banen enn på rangen, det er moralen :)


 Henrikfan (20. mar 2021 10:12) *  IP
Spill safe, hilsen Tom Rosenvinge.


 Spillesugen (20. mar 2021 12:18) *  IP
Dugnaden er en myte. Du får spørre alle etterlatte etter økte selvmord, manglende kreftdiagnosering, manglende behandling av andre sykdommer, og alle som har blitt fratatt levebrødet om hvor mye dugnad det har vært.

På lang sikt har koronatiltakene vært langt mer til skade enn til nytte.

Det spesifikke «forbudet» mot golf er et meningsløst tiltak. Det hindrer ikke smitte, men vil faktisk øke smittefaren. Hvis man ikke spiller golf vil man gjøre noe annet i stedet. De som drar på golfbanen tar ikke kollektivtrafikk, og belaster derfor ikke dette heller. Men kanskje de i stedet setter seg på t-banen og tar seg en skitur fra Frognerseteren.

Å stenge ned aktivitet som ikke øker smittefaren, men som øker livskvalitet og folkehelse er helt meningsløst. gjesp (20. mar 2021 12:34) *  IP
Pust med magen


 Øyvind Reinertsen (20. mar 2021 12:55) *  IP
@gjesp Det er vel NGF som burde pustet med magen. Deres hovedoppgave kan jo ikke være å stenge ned aktivitet?


 Henrikfan (20. mar 2021 14:47) *  IP
NGF må rapportere økte tiltak til NIF som alle andre idretter. Topp down styring fungerer. Løse kanoner på dekk passer best i fredstid og etter pandemien. Men rangen på Oustøen er nok åpen. Bare sjekk!


 Per (20. mar 2021 15:16) *  IP
Totalitære regimer er best, ingen protest!


 Henrikfan (20. mar 2021 15:32) *  IP
Nope. Stemmer selv på Erna. Et sterkt offentlig helsevesen i et demokrati er bra. Det er nok ikke tilfeldig at Trump og Bolsorano har mislyktes i å håndtere dette. Det er ikke det samme som at man støtter Kinas regime. Men svittevernsmessig og samfunnsøkonomisk har det vært overlegent. Der kan du også dra på rangen...


 Leif O. (20. mar 2021 16:07) *  IP
Det som kjennetegner en "dugnad" er at alle deltar, alle gjør eller lider like mye, og alle har like stort utbytte/glede av resultatet.
Ikke kom og kall det vi gjør eller ikke gjør under pandemien for en "dugnad"! Per (20. mar 2021 17:19) *  IP
Fint å dra Trump inn i debatten. Til opplysning er det pr. dags dato 13 land i Europa som har høyere dødstall pr. innbygger enn USA.


 Henrikfan (20. mar 2021 19:15) *  IP
Dugnad er frivillig men ønsket. Ikke overrasket om Osvold ikke deltar. Samme det. For ham eksisterer heller ikke viruset så det biter ikke på ham. I USA går det faktisk bedre nå. Men er det Trumps fortjeneste? Han som spydig sa at Biden hadde den største maska Han hadde sett?


 Gunnar Bull (20. mar 2021 19:17) *  IP
Leif O: "Det som kjennetegner en "dugnad" er at alle deltar, alle gjør eller lider like mye, og alle har like stort utbytte/glede av resultatet."

Dette tror jeg må være din personlige tolkning. Jeg finner ihvertfall ikke denne definisjonen noe sted. At alle skal gjøre eller lide like mye, og ha like stort utbytte av resultatet er vel i praksis umulig.

Det som kjennetegner en dugnad, er at x antall mennesker slår seg sammen og utfører en jobb gratis, til glede enten for fellesskapet eller noen som, av ymse grunner, ikke er i stand til å gjøre jobben selv.

Jeg synes dugnad er et godt og lettforståelig ord å bruke i denne sammenhengen. I de fleste dugnader er det også - som her - noen som sniker seg unna, mens andre blir forbannet fordi de synes de bidrar mye mer enn naboen.
 Wilson (21. mar 2021 10:43) *  IP
Mitt bidrag til dugnaden er å unngå å gjøre noe som kan utsette andre eller meg for smitte.
Å spille golf fremstår som ganske risikofritt. Man booker runden elektronisk og man kan betale elektronisk.

Ulogisk at man kan reise fra Oslo til hytta i Trysil i påsken og stå alpint, men ikke reise til sommerhytta i Østfold og spille golf. gjesp (21. mar 2021 11:19) *  IP
Foreløpig er det svært få baner på østlandet som kan holde åpent og det har med lave temperaturer og tele å gjøre. Noen av de hadde kanskje åpnet i påsken, men det hadde vært et fåtall.


 Leif O. (21. mar 2021 14:49) *  IP
Sleivsparket fra Henrikfan skal jeg la ligge . Her er definisjonen på begrepet "dugnad", fra Wikipedia.

"Dugnad er et felles utført og ulønnet og frivillig arbeid av betydning for fellesskapet eller en enkeltperson. Dugnader utføres vanligvis i et lokalsamfunn, (for eksempel vårrydding i et borettslag, oppføring av en låve, et båtstø, en kai eller en lekeplass), som nabohjelp i forskjellige situasjoner, men noen ganger også på regionalt eller nasjonalt plan. Sannsynligvis lever dugnadkulturen videre så lenge deltakerne profiterer mer fra fellesproduktet og interaksjonene de skaper enn de investerer av arbeidskraft"

Når det gjelder dugnad brukt om pandemien, så har filosof Einar Øverenget sagt det godt: "En dugnad skal være en felles innsats til alles beste. Det er ikke det vi har sett den siste tiden.» Gunnar Bull (21. mar 2021 14:57) *  IP
Jeg er enig med Wikipedia. Filosofen sier bare det som passer hans eget hode.


 Henrikfan (21. mar 2021 19:46) *  IP
Endringsloggen for dugnad:

nåforrige 10. feb. 2021 kl. 10:23‎ Ulflarsen diskusjon bidrag‎ 6 545 byte +217‎ →‎Utvanning av begrepet dugnad: La til kilde (referanse) omgjør Tagg: Visuell redigering
nåforrige 10. feb. 2021 kl. 10:22‎ Ulflarsen diskusjon bidrag‎ 6 328 byte +214‎ Utvidet omgjør
nåforrige 29. jan. 2021 kl. 23:11‎ Ulflarsen diskusjon bidrag‎ 6 114 byte +6‎ Korrektur, formatering osv. omgjør
nåforrige 29. jan. 2021 kl. 23:09‎ Ulflarsen diskusjon bidrag‎ 6 108 byte +455‎ →‎Utvanning av begrepet dugnad: La til kilde (referanse) omgjør Tagg: Visuell redigering
nåforrige 29. jan. 2021 kl. 22:25‎ Ulflarsen diskusjon bidrag‎ 5 653 byte +363‎ →‎Idrett omgjør
nåforrige 1. nov. 2020 kl. 00:08‎ Ulflarsen diskusjon bidrag‎ 5 290 byte −357‎ Fjernet lite relevant og/eller overflødig tekst omgjør
nåforrige 5. sep. 2020 kl. 21:06‎ Gunnar Bolstad diskusjon bidrag‎ m 5 647 byte +167‎ →‎Begrepet omgjør Tagg: Visuell redigering
nåforrige 15. jun. 2020 kl. 17:59‎ TheGollum diskusjon bidrag‎ 5 480 byte +5‎ Fjerner revisjon 20565747 av 109.189.55.185 (diskusjon) omgjør Tagg: Endringsomgjøring
nåforrige 15. jun. 2020 kl. 17:57‎ 109.189.55.185 diskusjon‎ 5 475 byte −5‎ Jeg endret et ord omgjør Tagg: Visuell redigering
nåforrige 27. mar. 2020 kl. 22:32‎ Erik den yngre diskusjon bidrag‎ 5 480 byte +6‎ omgjør
nåforrige 27. mar. 2020 kl. 22:21‎ Eivindgh diskusjon bidrag‎ m 5 474 byte +1‎ →‎Begrepet omgjør
nåforrige 27. mar. 2020 kl. 22:21‎ Eivindgh diskusjon bidrag‎ m 5 473 byte 0‎ omgjør
nåforrige 13. des. 2019 kl. 10:47‎ 2001:700:1501:a020:9cf6:11f9:1dc2:27dd diskusjon‎ 5 473 byte +537‎ Lagt til årsaksforklaring for fenomenet. omgjør Tagg: Visuell redigering
nåforrige 13. des. 2019 kl. 10:38‎ 2001:700:1501:a020:9cf6:11f9:1dc2:27dd diskusjon‎ 4 936 byte +141‎ →‎Litteratur: lagt til nyere litteratur omgjør Tagg: Visuell redigering
nåforrige 8. mar. 2019 kl. 19:37‎ 2001:4643:51e0:0:bc54:2f6:6bee:4ecd diskusjon‎ 4 795 byte −10‎ omgjør Tagger: Mobilredigering Mobilwebredigering
nåforrige 8. aug. 2018 kl. 11:28‎ Noorse diskusjon bidrag‎ m 4 805 byte +2‎ +}} omgjør
nåforrige 30. jul. 2018 kl. 16:26‎ 213.145.162.37 diskusjon‎ 4 803 byte +70‎ →‎Referanser omgjør
nåforrige 9. mai 2018 kl. 00:46‎ Jeblad (bot) diskusjon bidrag‎ m 4 733 byte +20‎ Legger til Autoritetsdata omgjør
nåforrige 26. okt. 2017 kl. 14:37‎ 80.254.154.83 diskusjon‎ 4 713 byte −1‎ Det heter en talko på finlandssvensk, ikke ett talko omgjør Tagg: Visuell redigering
nåforrige 28. aug. 2017 kl. 14:08‎ 4ing diskusjon bidrag‎ 4 714 byte −121‎ →‎Dugnadsleverandører: intetsigende omgjør
nåforrige 28. aug. 2017 kl. 14:08‎ 4ing diskusjon bidrag‎ 4 835 byte −190‎ →‎Dugnadsprodukter: usikker på om dette hører hjemme her, vi kan ihvertfall ikke lenke slik til kommersielle aktører (se også WP:EL) omgjør
nåforrige 28. aug. 2017 kl. 13:58‎ Regine75 diskusjon bidrag‎ m 5 025 byte +91‎ →‎Dugnadsprodukter omgjør Tagg: Visuell redigering
nåforrige 28. aug. 2017 kl. 13:45‎ Regine75 diskusjon bidrag‎ m 4 934 byte +577‎ Jeg har lagt inn ulike produkter som finnes i dag, som gjør at alle frivillige kan selge produkter og tjene til lagskassen. Jeg tenker også å lage egen side for dugnadsleverandører. omgjør Tagg: Visuell redigering
nåforrige 29. jul. 2017 kl. 04:14‎ InternetArchiveBot diskusjon bidrag‎ 4 357 byte +54‎ Redder 0 kilde(r) og merker 1 som død(e). #IABot (v1.5beta) omgjør
nåforrige 2. mai 2017 kl. 23:22‎ 51.175.136.28 diskusjon‎ 4 303 byte −26‎ →‎Begrepet: andecha er ikke en ord på spansk (rae.es) omgjør Tagg: Visuell redigering
nåforrige 8. feb. 2017 kl. 02:47‎ TorbjørnS-AWB diskusjon bidrag‎ m 4 329 byte +1‎ →‎Begrepet: typo, replaced: finlandsvensk → finlandssvensk using AWB omgjør
nåforrige 31. des. 2016 kl. 14:52‎ Erik den yngre diskusjon bidrag‎ 4 328 byte −70‎ →‎Begrepet omgjør
nåforrige 31. des. 2016 kl. 14:37‎ Lesley diskusjon bidrag‎ 4 398 byte +28‎ →‎Begrepet omgjør Tagg: Visuell redigering
nåforrige 19. aug. 2016 kl. 15:37‎ 84.211.86.168 diskusjon‎ 4 370 byte −5‎ omgjør
nåforrige 14. apr. 2016 kl. 12:33‎ StigBot diskusjon bidrag‎ m 4 375 byte 0‎ Fjerne commonscat; Offisielle lenker; Fix HTML-tags; mellomrom i overskrift omgjør
nåforrige 3. apr. 2016 kl. 22:09‎ Llrree diskusjon bidrag‎ m 4 375 byte +14‎ Idrettsforbundet - ny URL omgjør Tagg: Visuell redigering: Byttet
nåforrige 14. jan. 2016 kl. 23:12‎ Jeblad (bot) diskusjon bidrag‎ m 4 361 byte +2‎ La til bullet list på oppføring av 'commonscat' omgjør
nåforrige 27. des. 2015 kl. 14:40‎ Jeblad (bot) diskusjon bidrag‎ m 4 359 byte −6‎ Endrer fra 'commons' til 'commonscat' omgjør
nåforrige 2. sep. 2015 kl. 10:30‎ Jeblad (bot) diskusjon bidrag‎ m 4 365 byte +5‎ Skifter til references-tagg for mal med refs-parameter, utelater sider med group- og gruppe-parameter omgjør
nåforrige 11. jun. 2015 kl. 08:43‎ Mollerup diskusjon bidrag‎ 4 360 byte +541‎ →‎Begrepet: finnes på mange språk omgjør
nåforrige 11. jun. 2015 kl. 08:22‎ Mollerup diskusjon bidrag‎ m 3 819 byte −1‎ →‎Begrepet: latvisk omgjør
nåforrige 11. jun. 2015 kl. 08:22‎ Mollerup diskusjon bidrag‎ 3 820 byte +24‎ →‎Begrepet: latvisk omgjør
nåforrige 10. jun. 2015 kl. 23:31‎ Mollerup diskusjon bidrag‎ 3 796 byte +37‎ →‎Begrepet: Estisk «talgud» omgjør Tagger: Mobilredigering Mobilwebredigering
nåforrige 19. mai 2015 kl. 13:08‎ Chameleon222 diskusjon bidrag‎ 3 759 byte −77‎ Vi foretrekker røde norske lenker fremfor blå utenlandske: Fjerner revisjon 14006447 av Pyronor (diskusjon | bidrag) omgjør
nåforrige 19. mai 2015 kl. 13:06‎ Pyronor diskusjon bidrag‎ m 3 836 byte +77‎ Endret t Ove (25. mar 2021 13:38) *  IP
Velment politisk korrekthet og rettferdighetssans blir skylapper for å forstå hvordan vi faktisk smitter hverandre. Vi skal begrense kontaktflatene og holde avstand til hverandre. Å sette seg i bilen, kjøre til golfbanen, spille 18 hull og reise hjem, er sammenlignbart med å ta seg en løpetur.. Inntil det innføres portforbud i dette landet, fremstår det fullstendig meningsløst å stenge golfmulighetene.. Det kan ikke være slik at vi bare stenger ned på måfå, fordi "alle andre" stenger. Hvis det ikke ligger en fornuftig og veloverveid begrunnelse bak tiltaket, mister det all kredibilitet, og da undergraver vi bare tiltaks-støtten her i landet (som heldigvis har vært høy enn så lenge). I dagens situasjon bør derimot NGF, klubbene og politikerne jobbe, tilrettelegge, og gjøre alt de kan for å holde åpent det som faktisk kan holdes åpent.


 gjesp (25. mar 2021 14:46) *  IP
Ingen baner har blitt stengt


 Rettikoppen (26. mar 2021 10:39) *  IP
Når de aller fleste golfere bare vil spille en runde på en hyggelig bane med hyggelige mennesker og ikke deltar verken på klubbturnering, trening eller andre klubbaktiviteter så blir det helt feil at NGF skal regulere spillemulighetene. Det blir like dumt som om Skiforbundet skulle blande seg opp i om alpinanleggene kan holde åpent. På tide at NGF konsentrerer seg om klubbene og klubbgolferen.


 Wilson (26. mar 2021 13:14) *  IP
@ Rettikoppen

Er så enig Øyvind Reinertsen (26. mar 2021 22:40) *  IP
Jeg har ytret meg ganske tydelig i diverse kanaler, men kan vel for orden skyld bare gjenta konklusjonen. NGF - SKJERPINGS!


 Frustert (27. mar 2021 00:18) *  IP
Ja, du kan se det klart på Gamle Fredrikstad golf klubb at de nå kun kan åpne for medlemmer på 31 mars. Vi, smittefrie Oslo folk, burde kunne spille fritt sør i Østfold uten noe problem!!!


 Rettikoppen (27. mar 2021 09:10) *  IP
Turistforeningen jobber for oss som er glade i å gå tur. Kanskje på tide vi får en interesseforening for oss som bare vil spille hyggelig golf med hyggelige mennesker på en hyggelig bane? Virker som om NGF naturlig nok forholder seg til NIF og det blir ikke alltid riktig. NGF bør kanskje begrense seg til de som satser på golf som idrett. Hvem som skal ta seg oss som bare vil spille golf må man vel finne en møsning på.


 gjesp (27. mar 2021 09:52) *  IP
Vi golfere burde få reise til Sverige i påsken og spille golf der, uten å havne i karantene når vi kommer tilbake. Vi skal jo tross alt bare spille golf


 Wilson (27. mar 2021 19:01) *  IP
Sjekk booking på Sola.
De gjør det smart.
Gjester fra med høy smitte, booker og betaler uten å innom proshop etc. gjesp (27. mar 2021 19:45) *  IP
Er Sola i tiltaksnivå 5A?


 Wilson (27. mar 2021 20:46) *  IP
gjesp

NGF har ikke det med i vurderingen.
Så lenge feks Viken er rødt så skal egentlig ikke vi reise dit.

Så Sola går sin egen vei. Gulltann (30. mar 2021 10:25) *  IP
Jeg ser på hjemmesiden til Gamle Fredrikstad at banen egentlig er klar til å åpnes som planlagt i morgen, men de tør ikke åpne fordi de ikke spesifikt har fått godkjennelse fra myndighetene om at de får lov til å åpne, selv om de ikke har fått noe forbud mot å åpne. Det ble vel klargjort i fjor at selskapsrunder med golf ikke gikk inn under det som kalles organisert idrett, så her synes jeg styret i GFGK er feige. Det verste som kan skje er jo at myndighetene ombestemmer seg fra fjorårets definisjon på organisert idrett og gir golfbanene beskjed om å holde stengt. Noen straffereaksjon overfor golfklubber som velger å åpne nå nekter jeg å tro at det vil bli. Ski golfklubb holder jo åpent og det er da ingen som reagerer på det !


 gjesp (30. mar 2021 11:17) *  IP
Kjedelig for medlemmene som sikkert hadde gledet seg, men det kan jo hende det ordner seg. Om de har rettet en forespørsel, er det vel greit å vente på svar


 joppe (30. mar 2021 15:59) *  IP
Er lov å gå tur på banen med køllene på ryggen uten å slå ett slag


 gjesp (30. mar 2021 17:04) *  IP
Er åpnet for påskegolf nå, altså ingen grunn til panikk


 Gulltann (30. mar 2021 17:12) *  IP
Ja, ser på norskgolf.no at baner selv i Viken og Oslo kan åpne for selskapsrunder nå, men ikke for turneringer antar jeg siden drt det er å anse som organisert idrett.
Det er også opp til klubbene om de vil åpne for greenfee.
Så da antar jeg at ihvertfall Gamle Fredrikstad åpner opp i løpet av en dag eller to, og sannsynligvis også for gjestespillere, for så lenge smittevernstiltakene er på plass, så betyr det jo ingenting om folk kommer kjørende fra nærområdet eller omkringliggende områder. Gulltann (30. mar 2021 17:14) *  IP
Er det andre baner i nærheten av Oslo som planlegger å åpne nå i løpet av påsken ?


 AR (30. mar 2021 18:42) *  IP
Siste fra NGF ser du her:

https://www.golfsiden.no/NGFkorona300321.html je (30. mar 2021 20:38) *  IP
Grenland åpner i morgen


 Gulltann (31. mar 2021 08:50) *  IP
Ja, da åpnet Gamle Fredrikstad for booking kl 18.00 i går. Dette hadde jeg ikke fått med meg, så da jeg logget meg inn i GolfBox ca 18.45 for å sjekke om de hadde åpnet, så var allerede banen fullbooket i hele påsken.
Sånn går det når man sover i timen....
Men det ser jo ihvertfall ut til at den økte golfinteressen i fjor minst har holdt seg. Og det er jo bra, selv om det gjør det litt vanskeligere å få de ønskede starttidene. gjesp (31. mar 2021 17:11) *  IP
Mange ivrige som ikke bryr seg om at det er 2 vintegreener og full greenfee. Nå skal det spællast


 Wilson (31. mar 2021 17:45) *  IP
Onsøy har også åpnet.


 TV fan (01. apr 2021 19:30) *  IP
Banerapporter mottas med takk! Onsøy, Larvik, Gamle Fredrikstad, ??


 Aften (03. apr 2021 12:38) *  IP
Onsøy: Forholdsvis tørre fairways, greenene har ikke "våknet" enda så litt bingo med puttingen.
Kun sommergrener men med matteutslag.

Årstiden tatt i betraktning så var dette bra! TV fan (03. apr 2021 16:02) *  IP
Takk for det Aften! Med matteutslag, mener du på Par 3 hullene eller alle hull?


 Aften (04. apr 2021 15:23) *  IP
Hei, det er matte på alle 18 utslag.


 Rille (04. apr 2021 17:31) *  IP
Synes greenene på onsøy var langt jevnere og bedre å putte på enn forventet fra datoen da jeg spilte i går. Men ikke særlig grønne, nei :)


 Wilson (04. apr 2021 20:55) *  IP
@ Aften

Ja, matte på alle 18.

Stort sett addisjon. Og er man helding så blir det også Subtraksjon Greven (05. apr 2021 12:39) *  IP
Gamle Fredrikstad: Som forventet mtp årstiden. Spilt sesongåpning der tidligere år på jevnere greener, så de åpnet nok kanskje "én uke for tidlig" om man hadde spurt deres greenkeeper.

To provisoriske greener på front, et par matteutslag her og der men forøvrig vanlige teesteder og sommergreener. Backnine bar preg av å ha fått mer sollys enn front med jevnere og grønnere greener.

Nå høres jeg kanskje negativ ut her, men gir GFGK all honnør for at de får åpnet så tidlig hvert år. Fantastisk deilig å bare være ute på banen! Aften (05. apr 2021 20:18) *  IP
@ Wilson

Så sant, så sant. Som jeg skulle sagt det selv. Spillesugen (16. apr 2021 10:26) *  IP
Det var godt at enkelte tok til fornuften. Som sagt for en måned siden var tiltakene den gangen ufornuftige. Situasjonen er at banene nå er fullbookede, og de fleste er flinke med å følge reglene. Noen få sitter sikkert innelåst i stuen sin og har «dugnad», mens de aller fleste andre spiller.


 Henrikfan (16. apr 2021 12:43) *  IP
Sleivspark. Jeg har vært på ski og gjør det fremdeles, og spiller golf da gressveksten kommer seg litt, men det kan hende jeg holder meg til en kortreist lokal gruppe spillere, om ikke annet for at det er kjentfolk og at vi har en del felles.
Poenget er at alle idrettsforbundene til enhver tid har måttet forholde seg til retningslinjer og råd, som alle andre idretter, og parter i samfunnet. Slik har det vært igjennom hele pandemien.
Golfen har lidd svært lite sammenliknet med de fleste og har ingenting å klage over i det store bildet. De burde man ta til seg.
Nå er det vår, bare å nyte (",) Spillesugen (16. apr 2021 12:54) *  IP
Det er ingen vesentlige endringer fra myndighetene i denne perioden. Dette kan man se på Helsedirektoratets side for smittevern og idrett under endringslogg. Da sitter man i bunn og grunn igjen med forbundets merkelige tolkning fra før påske. De tok heldigvis til fornuften til slutt.


 Øyvind Reinertsen (16. apr 2021 16:34) *  IP
@spillesugen Amen!


 gjesp (16. apr 2021 21:38) *  IP
Og i dag åpnet endelig Solum, så skrikinga var helt unødvendig


Svar:
(Felter merket med * m fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Userise, krenkende eller sttende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser
ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72