Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg

Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Leif - 22. aug 2023 kl. 13:09 *  IP
Golfsiden

Jeg har startet de fleste av trådene som ligger øverst på Debattsiden nå. Antallet andre tråder er magert, likeså antallet deltagere i "debattene". Utviklingen de siste månedene (ja, enda lenger tilbake) avslører at det er tilnærmet null interesse for nye tråder og debatter i dem. De som deltar utgjør ikke mer enn 4-5 stykker. Det virker faktisk som om de golfspillende leserne ikke engang ser de store turneringene på TV.

Jeg vet ikke hva årsaken er til denne kollapsen av Debattsiden. Det jeg vet er at jeg ikke gidder å være tilnærmet alene her. Derfor forsvinner jeg en stund, inntil det eventuelt blir mer trafikk her, generert av andre enn meg.
 Ossie (22. aug 2023 22:34) *  IP
Du er Forumets klart beste debattant så dette blir et savn. Få andre som mener noe gjennomtenkt. Inkludert meg selv, som melder i affekt litt for ofte


 Debattant (23. aug 2023 11:46) *  IP
Interessen rundt debatt og frivillig arbeid er dessverre sterkt nedadgående i norsk idrett. Nesten alle særforbund er i ferd med å råtne på rot. Det tillates ikke kritiske røster, og det viktigste er å hylle hverandre.

Når vi leser norske medier får vi inntrykk at prestasjonene er fantastisk gode. Det er de ikke. Man har derimot noen enormt gode ensomme svaler. Disse har blitt gode på tross av egne forbund, og ikke på grunn av.

Vi har verdensstjerner som Magnus Carlsen, Hovland, Casper Ruud, Haaland og Jacob Ingebrigtsen. I tillegg har vi Ødegård og Warholm. Men bredden i disse idrettene er syltynne.

På arrangementssiden i mange idretter er snart kompetansen borte. De fleste som er med å arrangere er pensjonister, og etterveksten av yngre er borte.

Det er faktisk det samme vi ser på debattsider om golf. Bortsett fra bladet Norsk Golf, som ikke er kommersielt levedyktig, men som får store overføringer fra medlemmene, er det ikke mye igjen.

Golfsiden og Golferen skal ha honnør, men drives av pensjonister. Ære være dem for det, men det er neppe noen til å ta over stafettpinnen. Tryon (23. aug 2023 12:28) *  IP
Tøv, Norge er beviselig best i verden sett i forhold til antallet innbyggere. Det er bare å faktasjekke/google. Hvor mye mer kan man egentlig forlange?
Og andelen foreldre jeg opplever deltakende, sammen med meg selv, i idrettene til barna er stor. Mange foreldre til barn fra andre nasjonaliteter skryter av dette. Lyver de? Debattant (23. aug 2023 12:43) *  IP
Du lever tydeligvis i din egen lille boble. Skryter av deg selv og alt er fint og flott. Norge gjør det godt på ski som er en microidrett i verdenssammenheng. Mange foreldre følger opp egne barn, og ikke noe utover det.

Du syns sikkert både fotballandslaget for kvinner og menn er fantastisk gode. Sikkert best i hele verden sett i forhold til innbyggertall. Tryon (23. aug 2023 13:10) *  IP
Du er da en faktafornekter.
Norge er på topp per capita i 2022 og 2023.

https://greatestsportingnation.com/ . Ossie (24. aug 2023 07:05) *  IP
Tror de fleste får med seg hvorfor vi scorer høyt på slike rankinger. Som det står i artikkelen:

Norway secured its 2020 Per Capita Cup triumph thanks to victories in the annual ranking for Biathlon, Cross-Country Skiing and Nordic Combined, and podium finishes in Alpine Skiing and Ski Jumping.

Debattant har meget gode poenger.Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
AnnonserANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72