Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Kristoffer Reitan spiller EM i Skottland foto: A. Ramnefjell

09.08 EM amatører, CT:
Kristoffer Reitan avanserte siste dag - bra innsats av unggutten!
De fikk gjennomført turneringen EM for herrer på The Duke's på St. Andrews lørdag.

Kristoffer Reitan endte på 22. plass etter 72 lørdag. En fin turnering av den unge spilleren fra Oslo GK.

VAnt igjen!
Vinner ble engelske Ashley Chesters som får spille i The Open neste år. Han var med i år også og misset cutten med ett slag!

Han vant nemlig EM på El Prat i Spania i fjor også! Litt av en prestasjon! Han var nr 20 på verdensrankingen før denne turneringen.

LIVE SCORE

Kristoffer Reitan nr 35 før siste runde - uvær på St. Andrews stoppet runden fredag
Mens været i Norge stort sette er flott, måtte de stoppe runden fredag i EM for herrer på The Duke's på St. Andrews.

Den tredje runden spilles ferdig lørdag morgen. Den fjerde runde spilles fra to tee-steder fra kl 12.00 norsk tid.

Kristoffer Reitan er nr 35 før siste runde etter 74 73 73

LIVE SCORE

07.08 EM amatører, CT:
Kristoffer Reitan med for mange bogeyer
Er hektet av med tanke på en topplassering.

Han har 74 73. Det er ni slag bak den italienske stjernen som vi så på Bogstad under junior EM i begynnelsen av juni Renato Paratore. To andre deler første plassen.

LIVE SCORE

Kristoffer Reitan er med
Startet ikke så bra.

Kristoffer Reitan er i Sottland og spiller International European Amateur Championship på The Duke's, St Andrews, 6. - 9. august.

Den første runden onsdag ble delvis ødelagt av en trippel på hull nr 13 par 4. Han gikk på 74 (+3) og var nr 44 etter den første runden. Da var han åtte slag bak, men det er ikke langt opp til en meget god plassering.