Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side 

12.01 Bordspillet Home Golf:
Birdies på stuebordet

Enten man er nybegynner eller viderkommen har man glede av det nye bordspillet Home Golf. Her har man muligheter til å ta fatt på golfspillets utfordringer hjemme i den lune stue.

Home Golf spilles på en 9-hulls golfbane med par 3, 4 og 5 hull.

Bildet antyder hvordan spillet fungerer

Før hvert slag velges jern, retning og svinghastighet, og dermed det endelige utfallet av slaget. Her er det ingen tilfeldige terningkast med i bildet.

Man slår til ballen med fire forskjellige spillere som representerer en driver, et 5-jern, en pitching wedge og en putter—og du er ikke i tvil når du treffer riktig. Spillereglene er utarbeidet i samarbeid med Dansk Golf Union.

Det autentiske element er meget vellykket, sier Anders Hansen, vinner av Volvo PGA Championship og en av hovedkreftene bak den oppturen som golf har hatt i Danmark de senere år.

”Spillet er meget realistisk da spilleren skal forholde seg til de samme detaljene som når man står på banen—jern, retning, sving, osv. Det er ikke noen tilfeldigheter i dette spillet. Nybegynnere kan lære mer om hvordan man spiller på en golfbane, mens de mer erfarne kan feire antall birdies og holde formen ved like inntil sesongen starter igjen. Man kan nesten merke adrenalinet fra Europa Touren snike seg over sofabordet”, sier Anders Hansen.

Bak Home Golf står Orla Erngart som har funnet opp spillet i samarbeid med sitt barnebarn og golfmakker gjennom mange år, Martin Kronborg. De har begge spilt golf det meste av livet og sammen har de brukt nær 8 år på å utvikle spillet.

”Både morfaren min og jeg er hardbarkede golfspillere og elsker alt som har med golfsporten å gjøre. Vi synes det er opplagt med et spill som på autentisk vis gjorde det mulig å ta utfordringene fra golfbanen med inn og samtidig kunne fungere som et sosialt samlingspunkt for hele familien,” sier Martin Kronborg.

De små ballene er faktisk meget spesielle å spille med. De er lette og får en ballbane som er ganske morsom. Her er det trening som gjelder. Det kan faktisk bli temmelig morsomt når man spiller flere sammen. Her som ellers i golfspillet kan man trene alene. 

’Home Golf’ forhandles gjennom BR-leker og Toys ”R” Us i Danmark, Norge og Sverige og har i Norge en veiledende pris på kr. 699, -. Spillet inkluderer bl.a. en 9-hulls bane, spilleveiledning, 4 spillere, baller, scorekort og flyttbare busker, slik at vanskelighetsgraden av spillet hele tiden kan endres.

Morsom underholdning når snøen ligger meterhøy - ellers også. Etter en runde på golfbanen for eksempel.


Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no