Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Leserbrev
Til til første side

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
Leserbrev

tilbake til første side

tilbake til Leserbrev


08.01
"Billigkøller"... igjen Av: Børje Pedersen

Fikk lyst til å prøve å få inn noen setninger igjen, det er lenge siden sist. Siden jeg var en som aktivt deltok i debatten rundt billig, har jeg med stor interesse lest testen til Matz. Først vil jeg si at det er utrolig at noen kan få seg til å stille spørsmålstegn ved Mats sin integritet som fagmann.Alle som har lagt ned tid, krefter og penger for å nå ett profesjonelt nivå innen sitt fag, bør møtes med respekt. Hvorvidt testen er representativ for det testede merke, eller om andre kjente merker har de samme feil,er ikke så vesentlig synest jeg. Det som er viktig her,er at det synest som om det igjen er det menneskelige arbeide som er mangelfullt utført. Det spiller ingen rolle hvilket merke som står på kølla, når menneskene som sitter og monterer gjør dårlig jobb. Vi har heller ingen garanti for at reparerte køller blir montert riktig, ekstrahjelpene i proshopen er ikke altid like nøye de heller. Enten det er i China eller i Norge, menneskelig slurv vil altid finnes. Det blir derfor feil å si at billige køller er generelt dårligere enn de dyrere. Lars Chr.Hansen kan levere sett til 3500 kr. de er da slettes ikke dårlige.
Avslutningsvis vil jeg si at jeg har, som de fleste som monterer og reparerer, gjentatte ganger sett både kjente og ukjente merker med dårlig montering.


Les også:
08.01
Kølletesten av Matz Modéer Av: Olav Hatling Les mer

07.01
Kølletesten Av: Steinar Bjerke Les mer

07.01
Matz Modeer Av: Henrik Færevåg Les mer

05.01 Billigkøller - Norges mest grundige test utført:
Dramatisk resultat da Matz Modéer testet

Har du noen som helst interesse av golfutstyr, må du lese dette! Matz Modéer tilbød seg å teste Steinar Bjerkes køller da debatten rundt billigkøller og klonede køller var på sitt mest intense før sommeren i fjor. Resultatet vil vekke oppsikt.
I en av avsnittene heter det:
Testkøllene vil være umulige å spille konsistent golf med, slik skaftene nå er monterte. Les hele saken


Ditt innlegg  

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


tilbake til Leserbrev
 
 
Annonser