Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side 


27.06 P4 Tour - Hafslund Open, Tyrifjord:
Eirik Tage Johansen og Lene Krog vant
Eirik Tage Johansen endte på 15 under par og vant med to slag foran en sterkt spurtende Jan-Are Larsen som avsluttet med 63 slag. Det var to for mange fordi Eirik Tage Johansen hadde 66-69-66. På 3. plass kom Morten Hagen et slag bak Larsen. Hagen hadde også 66 på siste runde.

Eirik Tage Johansen spilte solid ehele tiden med nihullsrunder varierende fra 32 til 35.   

I dameklassen vant Lene Krog etter at Ann-Kristin Solvang gikk på en smell på sisterunden med 81 slag. Dermed måtte hun dele 2.plassen med Marianne Skarpnord som avsluttet med en 72 runde.

27.06 P4 Tour - Hafslund Open, Tyrifjord:
Eirik Tage Johansen og Ann-Kristin Solvang leder
Det blir en spennende avslutning på Tyrifjord hvor amatøren Eirik Tage Johansen skal forsvare sin tetposisjon blant herrene. Men amatør og amatør. I golf er det slik at amatørene får stort sett alt betalt av klubber og forbund, mens proffene må klare seg selv. Med de små premiene som er der ute på det norske markedet er det liten tvil om hvem som har det best økonomisk. Kanskje et par av proffene kan tjene litt mer på sitt spill, men når kostnadssiden tas med er det opplagt best for de aller fleste å være en god amatør.

Verden vil bedras, men ikke på nynorsk, for å sitere en god venn. 


26.06 P4 Tour - Hafslund Open, Tyrifjord:

Eirik Tage Johansen imponerte
Store deler av Norgeseliten er samlet ved Tyrifjorden denne helgen.

Eirik Tage Johansen imponerte. Han hadde sammen med islendingen Birgur Leifur Hafthorsson  66 slag på den første runden. Derek Crawford, Paul Nilbrink og Marius Thorp hadde 67 slag. Det var spesielt bra gjort av bæringen Thorp som hadde 36-31. Kim Kristoffersen og Knut Børsheim var andre amatører som imponerte.

Banen var i god stand. Forholdene på Tyrifjord var ganske enkle med noe trege greener. Det er en fordel på Tyrifjord som har mange svært ondulerte greener hvor det blir helt feil å ha FOR raske greener. Verdt å merke seg er at de siste ni hullene er mer enn to slag lettere enn de siste ni. I hvert fall hvis vi skal bedømme ut fra de 34 første på listen og ta gjennomsnittet på deres scorekort.

Ellers er det verdt å merke seg at Oslo GK, som tidligere var den dominerende klubben på elitesiden i Norge, vare har to amatører med i turneringen. Nå skal det legges til at Morten Orveland (pro) og Knut Ekjord som representerer Miklagard, er fra Oslo samt at Johan Elgborn representerer klubben. For øvrig er det god spredning på spillernes hjemmeklubber. Selv om banen er den letteste så langt på P4 Tour'en - ikke minst takket være regnværet i det siste, viser resultatene at det gror godt i norsk golf for tiden. Bredden er bedre enn noen gang. Men toppresultatene lar fortsatt vente på seg. 

Du kan følge med direkte på Tyrifjords hjemmesider:
Klikk her for herrer

For damer - se opp til høyre når du klikker på linken over.


24.06 P4 Tour:
Mange av våre beste med på Tyrifjord

Norgeseliten er på plass på Tyrifjord til helgen. Nå skal vi få se hvor god Eirik Tage Johansen fra Stavanger er. Det er meget bra at vi nå får samlet vår elite på tvers av amatør/pro status. Her har, som vi har skrevet flere ganger før, golfforbundet gjort en meget god jobb på arrangementssiden. Norsk golf var nesten i ferd med å bli delt i to grupper hvor nesten ingen kunne vise til gode resultater. Nå er "troppene" samlet. Det skjerper konkurransen, og vi får et bedre resultat! Bra! Johan Elgborn er klar igjen etter flere bra runder i år. Knut Ekjord har vist tenner i år. Han flyter på gammel rutine etter noen år som proff, men nå i full jobb. Det blir vel en av de som forsøker å leve av sitt golfspill som vinner - hvis ikke en av få utlendinger stikker av med seieren.

Fredag:
Start

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no