Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side 

10.06.04 Til Pål Næss:
Pass deg for glasshuset - Pål Næss!
Fra Asbjørn Ramnefjell
Pål Næss, du som arbeider i Norsk Golf-miljøet som igjen lever av sin avtale med Norges Golfforbund, benytter en pressemelding fra Golfforbundet til å rakke ned på undertegnede. I pressemeldingen fremgår det at Norges Golfforbund ikke har oversikt over hvor mange golfspillere vi har hatt i Norge de siste årene. Helt i tråd med det som vi her på Golfsiden har fortalt.

I pressemeldingen heter det blant annet: "NGF sitt IT-system har frem til i dag ikke klart å skille antall medlemskap og antall medlemmer på en helt korrekt måte."

Det er dette Golfsiden har påpekt - hverken mer eller mindre. Dette har vi fått mye ros for.

Når Pål Næss beskylder Asbjørn Ramnefjell for å ha "sauset sammen roller og selv blitt en aktør i saken", er det tull fra Næss' side og bare noen ord satt etter hverandre uten innhold. Norske GolfAarrangementer, hvor Asbjørn Ramnefjell har et selvstendig og uavhengig journalistforhold, har ingen ting med denne saken å gjøre. Asbjørn Ramnefjell har ikke blitt noen aktør i saken.

Næss skriver også: "
Hva som er agendaen til tv-kommentatoren vet vi ikke, og det er forsåvidt ikke så interessant. Det som er interessant, og som bør få konsekvenser, er at han har misbrukt sin posisjon til å spre usannheter." Kjære Pål Næss! Jeg vet heller ikke om noen agenda. Her er vi enige. Jeg har ikke spredd usannheter, Pål Næss. Hva du sikter til, bør du i så fall dokumentere. Det er nemlig en grov påstand, som jeg fortalte deg i dagens telefonsamtale, å beskylde meg for å spre usannheter. Men jeg skal nåde gå for rett.

Nei, Pål Næss, du har nok bare benyttet anledningen til å rakke ned på meg, men du må komme med konkrete ting. Det har du dessverre ikke gjort.

Pål Næss' Glasshus
Selv arbeider du i en virksomhet under SE&HØR-forlaget som har en avtale med NGF. Ditt miljø rundt Norsk Golf hadde ikke hatt livets rett uten denne avtalen med Norges Golfforbund. Jeg blir fristet til å sitere Inger Lise Rypdal: "Er det fra denne samling hyklere jeg skal høre at jeg ikke strekker til?" (med forbehold om ikke helt ordrett gjengivelse.) 

Nei, Pål Næss, den som sitter i glasshus og er nødt til å klappe Golfforbundet på skulderen - det er deg det! Pål Næss får sin lønn fra en aktør som lever av en avtale med Norges Golfforbund!

Jeg gleder meg til din neste kritiske artikkel om Norges Golfforbund! Den kommer neppe! Du kan jo starte med å påpeke faktiske feil fra min side. Du skal få vanskeligheter.

Pass på så du ikke får alt glasset i glasshuset i hodet - Pål Næss når steinen treffer veggen etter at jeg har dukket unna.

Jeg regner deg fortsatt som en god venn! Og tilgir deg din beskyldning om å fare med usannheter. Det jeg i korthet har sagt, er at det er færre golfspillere i Norge enn det som folk får inntrykk av fra NGF medlemsstatistikk. Dette innrømmer nå Golfforbundet. Det gleder meg.

Og hvis du mener at 160 kroner (gammel NGF-IT-avgift) ganger mange tusen multimedlemskap ikke er noe NGF har tjent grovt på, kan du ta frem kalkulatoren din og sjekke regnestykket. Hvor mange tusen du må gange med opp gjennom årene, kan du gå til din og spørre etter. De har ikke svaret! Det lover jeg deg. En annen sak er at disse inntektene til NGF stammer fra vedtak på tinget om avgift per. medlemskap og ikke pr. golfspiller.

Jeg ønsker deg alt godt, Pål Næss. Kanskje vi jobber sammen i fremtiden? Hvem vet?
Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no