Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 

Nyheter

Tilbake til første side

Våre proffer:
Spredt for alle vinder

Våre proffer er spredt over hele verden for tiden. Suzann Pettersen sitter hjemme med gipset fot, Cecilie Lundgreen har skadet håndleddet. Vibeke Stensrud er i Asia. Line Berg skal trene i USA. Henrik Bjørnstad er i afrika. Knut Ekjord er i New York. Morten Orveland er i Australia. 

Suzann Pettersen skal kaste gipsen 10. februar. Hun har fått et stressbrudd på utsiden av venstre fot. Det er et av de verste stedene å få det fordi det er her du skal sto i mot i tilslaget. Hun er optimistiske og håper å spille seg i form i løpet av de første turneringene. Hun driver med mye puttetrening for tiden, men ingen slagtrening – naturlig nok.

Cecilie Lundgreen har fått problemer med et håndledd og må droppe en treningsperiode hos David Leadbetter. Hun er trolig klar til første turnering.

Vibeke Stensrud er i Bankok og spiller Asia Tour’en før det braker løs på Europa Tour’en – i Australia. 

Line Berg skal trene i USA før sesongen, men spiller ikke de første turneringene.

Henrik Bjørnstad er i Sør-Afrika og skal forsøle å kvalifisere seg for turneringen i uke 4. Bare 8 av rundt 100 mann slipper gjennom nåløyet tirsdag 23.01.01. Henrik fikk som kjent Europa Tour-kortet i høst, men han får likevel bare spille de turneringene med minst pengepremier i – foreløpig. Han må vise til resultater før han kommer videre. Men først må han få slippe til! Det er ikke lett å krabbe oppover i det internasjonale golf systemet.

Knut Ekjord jr. satser på Challenge Tour'en som starter i mai. Han er for tiden i New York og kommer trolig til å trene der og i Florida før han reiser til Spania. Her skal han rene til sesongen starter i mai.

Morten Orveland har reist til Australia hvor han skal trene i noen uker. Han håper på å få spille noen turneringer, men dette er høyst usikkert. Han lød meget optimistisk og målbevisst da vi snakket med ham før han satte seg på flyte rundt halve jorden.


Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no