Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side

Rene køller?

Her er svaret
11.06.02
Det er viktig å spille med rene køller. Et vått håndkle gjør susen. Dette brukes til å tørke av skitt fra kølla etter hvert slag. Det er det de færreste som gidder å tenke på. Etter runden ser køllene gjerne ut som om du har brukt dem som spader i hagen fulle av jord, leire og gressrester.

Når du ikke gidder å vaske køllene dine under veis i runden, gidder du neppe å vaske dem etter runden heller. Møkkete køller og svette, inntørkede og dårlige grep er en viktig årsak til at mange spillere ikke er bedre til å spille golf.

Svært få orker å vaske køllene etter en runde i en vaskekum som gjerne har møkkete vann, utslitte oppvaskbørster og håndklær som står av seg selv i sin egen inntørkete møkk fra tidligere brukere. Ikke særlig innbydende med andre ord.

Slik ser køllevaskemaskinen ut. 

Nå har Teemaster i Drammen utviklet en maskin som vasker køllene dine og grepene med. Det koster 20 kroner. Det skal settes ut maskiner på en rekke baner med det aller første. Disse maskinene settes ut gratis for klubbene. Den som tømmer maskinen for penger hver kveld, får 25% i provisjon. En prototype har vært utplassert på Hauger golfbane i Drammen. En av initiativtakerne til maskinen, Pål Haugan i Teemaster, kan fortelle at det har vært en suksess så langt i prøveperioden. Det neste blir andre store, viktige baner. De første leveringene skal ha funnet sted før St. Hans og noen baner får slike maskiner i juli. Disse banene er klare for maskinen:
Skoger, Kongsberg, Grenland, Miklagard, Groruddalen, Borre, Asker, Larvik og Vestfold. Drøbak, Hauger og Tyrifjord er under forhandlinger. 

Pål Haugan (hdc 5,8) og Morten Svendsen (hdc 15) fra Drammen, som har spilt i 6 år begge to og skal satse på det norske markedet før turen går til Sverige. Deretter skal man videre ut i Europa med køllevaskemaskinene. De sikler litt på banene på Solkysten i Spania. 

Spørsmålet er om et tilstrekkelig antall golfspillere helt plutselig skal begynne å vaske køllene sine maskinelt for 20 kroner. Det betyr være eller ikke være for Teemasters køllevaskemaskiner. 

Maskinene vasker både køllehode og grep. Det siste er kanskje ikke nødvendig å vaske mer enn en gang i måneden for de som spiller mye. Køllene bør være rene hele tiden. De som legger vekt på dette, bruker et vått håndkle på runden og har rene køller hele tiden.

Dette er opplagt et spennende tiltak.

Spennende blir det også om det blir bra økonomisk. Hvis folk forstår betydningen av å ha rene køller og rene grep, kan det bli en suksess. Ellers kan det bli vanskelig.

Neste gang du spiller på en bane med en slik vaskemaskin, kan du spille om køllevasken. 

De som er litt høye på pæra på første tee, kan for eksempel si til sin motstander: "Slår du meg i dag, skal jeg vaske køllene dine etterpå". Det er et veddemål som kan gi fart i omsetningen. Provisjon av dette tipset sendes til Golfsiden.com.

Tenk deg å se bestekameraten din vaske køllene dine en etter en etter runden! 

Det er verdt 20 kroner!

Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no