tilbake til første side

Sponsor Service gigant i golf
Sponsor Service kjøpte i sommer opp Egon Håkanson AB. Dette selskapet har vært i bransjen lengre enn Terje Bogen og Sponsor Service. Egon Håkanson AB har vært Sponsorservise i Sverige, men i litt mindre format. Selskapet har 25-30 ansatte. Sponsor Service har overtatt selskapet 100% og slår det sammen med det selskapet de har allerede i Sverige. Dette oppkjøpet er et ledd i en strategi om å posisjonere seg for å bli sterkere i Sverige. Egon Håkanson AB er tungt inne i idretter som golf, fotball og ishockey. Selskapet omsetter for 120 millioner kroner i året og har en ganske lik måte å arbeide på. De har også langsiktige kontrakter. Det store golfprosjektet er Scandinavian Masters som de overtok fra IMG for to år siden. Sponsor Service ønsker å være ledende i Norden. Da var det naturlig å gjøre dette oppkjøpet.

Med Scandinavian Masters under Sponsor Service's vinger blir det nok en åpning for norsk næringsliv til å profilere seg i Nordens største golfturnering.

Fra Sponsor Service får vi vite at de satser tungt på golf. Selskapet er nå i ferd med å forlenge avtalen med PGA Norge.
 

tilbake til første side