Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side 

18.05
Populær TV-golf
I de siste månedene har det vært utrolig spennende avslutninger på PGA Tour’en – og Europa Tour'en. I USA har seertallene økte vesentlig på golfsendingene. Ikke så rart når stort sett alle turneringene avgjøres på det siste slaget i ordinært spill. Ofte er det også play off.

Bobby Jones skal ha uttalt at det finnes to typer golf – golf og konkurransegolf. Han burde kanskje lagt til: søndagsgolf på TV. Stadig flere amerikanere setter av søndag ettermiddag til å se på golf på TV. Vi ser også tendensen her i Norge. Lørdag og søndag har stadig flere nordmenn fått øynene opp for spenningen på golfbanene hvor verdens beste spillere gjør opp om flere titalls millioner kroner hver eneste uke.

Mange penger
På listen over de beste på PGA Tour’en i år finner vi 10 spillere som aldri har vunnet på tour’en som alle har vunnet rundt 5 millioner kroner eller mer før 17. mai! Kanskje dette er med på å gjøre tingene ner spennende?

Da Justin Leonard vant The Open på Royal Troon i 1997 vant han 250.000 pund. Vinner han i år, får han 750.000 pund!

Fire dager fra Tyskland
Til helgen er Ernie Els i Tyskland på Europa Tour'en, mens amerikanerne spiller Bank of America Colonial. Begge turneringene går direkte på Viasat Sport 1. Deutsche Bank - SAP Open TPC of Europe vises alle fire dager og starter allerede på torsdag kl 15.00 på Viasat Sport 1 med reprise kl 21.30.Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no