Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Rob Maxfield CEO The PGA & Tony Walker General Manager PGA National Ireland Slieve Russell

07.05 Slieve Russell Hotel Golf & Country Club:
Nå også en PGA-bane
Det ble markert på en ærbødig måte at Slieve Russell Hotel 23. mai ble en del av den eksklusive PGA-sfæren av flotte golfanlegg.

Slieve Russell Hotel, Golf & Country Club er nå blitt en av bare en håndfull fasiliteter rundt om i verden som er godkjent av The PGA.

Anlegget ligger i rolige og flotteomgivelser i County Cavan. Slieve Russell er nå innlemmet i foreningen som består av syv andre branded resorts som "PGA National Ireland".Banen ligger i rolige og landlige omgivelser

Hotellet tilbyr luksuriøs innkvartering i rolige omgivelser blant fantastiske innsjøer og natur. Stedet tilbyr også et fristed for komfort og avslapping med spa i verdensklasse, et toppmoderne konferansesenter og en rekke innendørs og utendørs fritidsaktiviteter.

Slieve Russells anerkjente 18-hulls mesterskapsbane har vært vert for to europeiske turneringsarrangementer og var hjemsted for det irske PGA-mesterskapet i 1996. I tillegg arrangeres det en årlig PGA-pro-am med et samlet premiefond på € 1.2 millioner. Første gang ble denne turneringen holdt var i 1997. Dette er den høyest betalte PGA pro-am turneringen i Irland.

Banen er designet av Paddy Merrigan. Mange beskriver banen som en av de fineste parkbanene i Irland.

Tony Walker, daglig leder i Slieve Russell Hotel, Golf & Country Club, sa i forbindelse med markeringen 23. mai:

"Golf- og fritidsfasiliteter som vi har på Slieve Russell er blant de beste i landet, og rebranding som PGA National Ireland vil ytterligere forbedre vår posisjon innen irsk golf.Dette er synet man blir møtt med når man kommer til Slieve Russell. Et imponerende anlegg. Banen ligger bak denne store og majestetiske bygningen

"Dette er spennende tider for oss, og dette nye partnerskapet bidrar ikke bare til å forbedre vår profil på hjemmemarkedet, men også for å åpne opp mange nye salgsfremmende muligheter i utlandet."

Alle PGA-merkede fasiliteter drar nytte av direkte bruk av PGA-merkevaren og tilhørende verdi bygget opp i løpet av det siste århundre.

Det å være med i PGA-familien betyr internasjonal anerkjennelse og sikrer besøkende og eiere at banen og fasilitetene er av høyeste kvalitet.

PGAs administrerende direktør, Robert Maxfield, la til: "Vi er glade for å ønske velkommen Slieve Russell til vår eksepsjonelle liste over PGA-anlegg. PGA National - Ireland styrker PGA-merkets omdømme internasjonalt, og vi ser frem til å fremme Slieve Russell til både PGA-medlemmer og golfspillere over hele verden."Leona til venstre og Lisa til høyre

Slieve Russell ligger bare 90 minutter fra Dublin og to timer fra Belfast. Slieve Russell er også hjemmeklubben til de nye, irske golfstjernene Lisa og Leona Maguire, som begge ble profesjonelle i 2018 etter flotte amatørkarrierer. Leona er to ganger rangert som verdens beste amatør. Tvillingsøster Lisa har vunnet 15 amatørtitler.

Hotellet har 222-rom. Det er et fire-stjerners hotell. Her er det et flott spa-anlegg og et fremragende golf akademi hvor head pro Gordon Smyth og hans team er tilgjengelig med ekspertundervisning, toppmoderne videoanalyse og treningsprogrammer for å hjelpe golfspillere på alle nivåer til å nå sine mål.

Hjemmeside:
www.slieverussell.ie

Baneinformasjon:
7053 yards, 18 hull, parkbane

Slieve Russell byr på:
Pro Shop, flotte garderober, oppbevaringsrom for bager, barer og restauranter, golfundervisning, fine treningsområder, 9 hulls par 3 bane.

Leiemuligheter:
Golf Buggies
Elekriske traller
Vnlige traller
Kølleleie
Caddyer, som må forhåndsbestilles.


Golfsiden har skrevet om Slieve Russell også for en del år siden. Her er den artikkelen: Les mer
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon