Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
 

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 

Nyheter

Tilbake til første side

se også intervju med Peter Cowen
se også: Peter Cowens prinsipper

25.10.00

Verdensstjerne til Norge
Europas ledende golf teaching pro etablerer seg på Miklagard. 

Peter Cowen som representerer noen av Europas ledende profesjonelle spillere, Thomas Bjørn, Lee Westwood, Darren Clarke, Ian Woosnam med flere, er i ferd med å inngå en avtale om å etablere seg på Miklagard til våren. Hans partner Webster Clarke er den som vil ha det daglige ansvaret for pro shop og trening når Peter Coven selv er rundt om i verden med sine spillere. Men når Peter er til stede, vil man kunne se mange gode proer stå og trene fra gresstee-stedene på driving rangen på Miklagard.

Blir Thomas Bjørn å finne på driving rangen på Miklagard neste sommer?

Peter Cowen er en god venn av Steven Newey, head pro på Bogstad. Det har nok hatt litt å si for at vi nå har fått denne kapasiteten til Norge. En ting har de to i hvert fall en ting felles: entusiasmen for Sheffield Wednesday. 

Peter Cowens fotballkarriere fikk en brå stopp etter en hofteskade. Han gikk over til golf og etter meget kort tid med intens trening spilte han faktisk sammen med Gary Player i Brazilian Open. Kort etter fikk han en ryggskade som satte ham utenfor i to år.  Han kom tilbake og vant sin første turnering i 1976. Han kom seg imidlertid aldri helt etter ryggskaden og ble trener i stedet – og for en suksess!

Når du neste år ser et jetfly i lav høyde over Oslo, er det stor mulighet for at det er Ian Woosnam som skal til Gardermoen for å dra bort til Miklagard til en time med Peter Cowen. Kanskje har han med seg Lee Westood – årets dominerende spiller på Europa Tour'en.

Miklagard er i ferd med å etablere som den ledende klubben i Norge allerede i god tid før banen åpner. Det hjelper unektelig å ha Robert Trent Jones jr. som arkitekt. Den sentrale beliggenheten ved Gardermoen og den fine driving rangen teler også. Dette er viktige årsaker til at Peter Coven vil være her i sommerhalvåret. Om vinteren legger han trenervirksomheten sin til Bahamas. Kanskje hans kommende norske elever nå legger vintertrening der?

Miklagard har nå fått et topp internasjonalt team til å ta hånd om virksomheten. Verdensberømte Robert Trent Jones jr. er arkitekt. John Coleman (greenkeeper of the year i England i 1999) er head greenkeeper. Head pro er topptreneren Peter Cowen. Klubben er under ledelse av Tore Waagø som sitter i styret i NGAF (Norsk Golfadministrasjons Forening).

Hvis du ser Lee Westwood i intens trening på driving rangen på Miklagard til sommeren, er du herved advart. Ta deg i så fall tid til å nyte en fenomenal sving og treningsteknikk.

Kanskje du kan få deg noen aha-opplevelser rent svingteknisk selv også?


Tilbake til første side
 
 
Annonser
 
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no