tilbake til første side                                 DEN NORSKE GOLFSIDEN
GOLF

tilbake til 
første side


Leserbrev
 
Golf på internett
Innendørs golf
Golfreiser
Bedriftsgolf
Utstyr
Ukens tips
Lær om golf
Norske/svenske baner
Hemmelig
Profesjonell golf
Amatørgolf
Seniorgolf
Juniorgolf
Golf på TV
Golfspråket
Golfpsykologi
Vitser
Slik spilles Bogstad!
Augusta og jeg
 
Hegnar mot Stavrum i golf? 

Av: Asbjørn Ramnefjell
 Tenk deg Hegnar mot Stavrum fra backtee på Vannhullet på Bogstad!

Vi har spilt med både Trygve Hegnar, Kapital, og Gunnar Stavrum, TV2. Ingen av dem behersker spillet særlig godt - det innrømmer de begge. I Dagens Næringsliv er den offentlige skittkastingen som har funnet sted mellom de to, blitt beskrevet i fire akter. Stavrum har kalt Hegnar verdens dårligste taper og blant annet sagt: "Å legge seg ut med Trygve Hegnar er som å legge seg ut med en krysning av en pitbull og Arnold Juklerød".

Hegnar har skrevet (litt tatt ut fra sammenhengen): "Men Gunnar Stavrum, som er noe av det frekkeste som finnes i norsk presse, nøyer seg ikke med å skryte på seg sex og krakk (...), hans finans- og økonomikunnskaper er på et minimum". Sterk kost mot en av sine tidligere nøkkelmedarbeidere i Kapital. Da Stavrum jobbet for Hegnar, skal Trygve ha sagt til Gunnar: " Du skjønner mer økonomi enn de fleste, du".

Sitatene er hentet fra Dagens Næringsliv 02.03.00.

Vi skal ikke gå i mer detaljer fra artikkelen, men nevne at Gunnar Stavrum uttaler: "Journalister må tåle mer enn andre. Jeg synes han kan slutte. Kanskje jeg skulle invitere ham på en runde golf. For der vet jeg at han er bedre enn meg. Og jeg skal love å være en god taper".

Dette lyder som en meget god idé. Forsoning på golfbanen for de to gamle vennene som nå fremstår som bitre fiender høres fornuftig ut. 

På TV2
Matchen burde spilles på for eksempel Bogstad, og høydepunktene burde sendes som underholdning på Stavrums egen kanal - TV2. Matchen bør gå over 18 hull fra hvit tee (backtee) - og selvsagt slagkonkurranse. Jeg lover at det ville blitt en noe annerledes golfrunde enn det folk er vant til. 

Denne redaktør vedder 1.000 kroner på at ingen av dem klarer å bruke mindre enn 100 slag på runden. Begge to er langt, langt sterkere verbalt enn de er til å spille golf. Tenk dere de to på backtee på det 16. hullet - Vannhullet - med hver sin spoon eller driver med halve Bogstadvannet å klarere før de når frem til tørt land på andre siden. Bare det hullet hadde vært verdt en helaftens latterkule for TV-titterne både pga det slagmessige og de verbale utfallene. 

Etter en slik runde er jeg sikker på at de begge ville ha tatt frem høyrehånden, takket pent for matchen og vært gode venner. Begge har nemlig evnen til å tilgi selv om det noen ganger kan sitte langt inne. Etter en utmattende fire timers seanse på golfbanen blir man imidlertid ganske myk.

Hegnar og Stavrum! Ta i mot denne utfordringen!

Tips andre om denne artikkelen via E-mail. Adressen er: http://www.golfsiden.com/ 
 

 

 
tilbake til første side