tilbake til første side                                 WWW.GOLFSIDEN.COM
www.golfsiden.com

tilbake til 
første side


Leserbrev
 
Golf på internett
Innendørs golf
Golfreiser
Bedriftsgolf
Utstyr
Ukens tips
Lær om golf
Norske/svenske baner
Golfbutikken
Profesjonell golf
Amatørgolf
Seniorgolf
Juniorgolf
Golf på TV
Golfspråket
Golfpsykologi
Vitser
Slik spilles Bogstad!
Augusta og jeg
 

VM for damer i Berlin 23. - 26. august:

Suzann Pettersen vant i VM!

Lørdag: Suzann er er VERDENSMESTER!
Suzann Pettersen, Oslo GK, ble beste spiller i VM for lag i Tyskland. Hun slo nærmeste konkurrent med fire slag. Norge endte på en delt 11. plass i lag VM - en meget sterk prestasjon. Tre spillere er på laget hvorav de to beste teller hver av de fire dagene. Det hjalp godt for Norge å ha den individuelle verdensmesteren på laget. 


VM-laget som kom på 11. plass. Her fra NM på Grenland 1. juli i år med Suzann Pettersen på toppen, Line Berg til venstre og Monica Gundersrud.

Sterke Suzann
Suzann Pettersen vant i fjor British Girls. Det er nok til nå hennes største seier. Hun har vunnet NM fem ganger på rad. Det sier ganske mye. Suzann spiller en Europa Tour turnering i England i neste uke før hun blir profesjonell. Hun skal da forsøke å kvalifisere seg for Europa Tour'en senere i høst. Vi kan stå foran en lysende proffkarriere som kan komme til å løfte norsk golf inn i aviser og fjernsyn i en langt sterkere grad enn tilfellet er i dag. Suzann Pettersen vil være tilknyttet IMG - International Management Group - som har en meget sterk stilling i internasjonal profesjonell golf. Noen vil si at de kanskje har en for sterk stilling. Suzann blir tatt godt hånd om i en slik organisasjon. 


Fredag:
Suzann Pettersen, Oslo GK, fosser frem og var 5 under etter 12 og 4 under etter 15 hull fredag ettermiddag, men tre over på de tre siste vitner om at det kokte litt i topplokket mot slutten. Suzann hadde tre bogeys på de tre siste hullene med to besøk i roughen og en treputt. Hun leder likevel med 1 slag før sisterunden lørdag over en fransk dame. Den franske spilleren har lagseieren å tenke på. Suzann kan fullt ut tenkte på seg selv og sin individuelle tittel. Det er en klar fordel i lampen om denne tittelen, men dette er VM for lag, slik at den tittelen henger høyere. Frankrike er hele seks slag foran Korea og England. 

Norge på 10. plass er bare fire slag fra 4. plassen. 

Suzann Pettersen   69-72-71 Nr 1 individuelt
Monica Gundersrud 81-78-79 Nr 67     "
Line Berg               78-80-79 Nr 71     "Fra tidligere:
Det norske laget lå sterkt an etter første dag i VM - bare fem slag bak ledende Danmark. Suzann Pettersen gjør sin siste amatørkonkurranse og leder individuelt etter to runder med 69-72. 

Det norske laget ligger på en hederlig 11. plass etter andre dag. Dette er langt sterkere enn det vi har vært vant til på damesiden opp gjennom årene. Monica Gundersrud har 81-78 og Line Berg 78-80. For en gangs skyld arrangeres VM i den norske sesongen. Normalt har mesterskapet gått i oktober november hvor Norge stort sett har vært sjanseløse. 

Det er meget jevnt etter to runder. Hele 15 land ligger fra 291 slag til 299 slag!
Frankrike leder med ett slag foran Brasil og Korea. Sverige er  på 4. plass. Danmark er på 10. plass ett slag foran Norge. 

Hele 40 land er med. 
 

 

 

 
tilbake til første side