tilbake til første side                                 DEN NORSKE GOLFSIDEN
GOLF

tilbake til 
første side


Leserbrev
 
Golf på internett
Innendørs golf
Golfreiser
Bedriftsgolf
Utstyr
Ukens tips
Lær om golf
Norske/svenske baner
Hemmelig
Profesjonell golf
Amatørgolf
Seniorgolf
Juniorgolf
Golf på TV
Golfspråket
Golfpsykologi
Vitser
Slik spilles Bogstad!
Augusta og jeg
 
Emisjon til 78.000 pr. aksje:

Siste sjanse på Miklagard Golf


Revidert 01.09.00

Den 18. september starter den tredje og siste emisjonen for tegning av aksjer i Miklagard Golf. Nå skal de siste 285 aksjene i prosjektet selges. Interessen ser ut til å være stor. Prisen ligger nå på kr 78.000 pr aksje. Miklagard Golf er en internasjonal mesterskapsbane som er tegnet av den verdenskjente banearkitekten Robert Trent Jones Jr. Han har tegnet mange av verdens beste baner. Han har tegnet i Finland, men denne banen er hans første i Scandinavia.

Da Golfsiden.com snakket med Robert Trent Jones på Miklagard 30. august, fikk vi bekreftet med egne øyne og ører at Norge endelig får en skikkelig mesterskapsbane. En prat med headgreenkeeperen fra Skottland overbeviste oss om at det blir en stor opplevelse å spille på Miklagard i fremtiden. Greenene skal håndklippes. Bare det er verdt et besøk. Da ruller ballen nemlig mye "sannere" enn med maskinklipping hvor de tunge maskinene legger gresset ned i brede striper som lager "nap" i gresset slik at der blir vanskeligere å putte. 

Hele anlegget består av en 18 hulls mesterskapsbane, en 6 hulls korthullsbane og et topp treningsfelt med blant annet gressutslag på driving rangen. Treningsfeltet og korthullsbanen er allerede åpen for spill. Golfsiden.com har vært på inspeksjon og ble svært imponert. Korthullsbanen er morsom og god. Hovedbanen vil åpne midt på sommeren neste år, men folk kommer nok til å ivre etter å åpne tidligere. Den ser allerede bra ut i dag, men alle hullene må sette seg litt før man setter i gang. De siste 4 hullene blir ferdig i løpet av 3 uker. Målet til Miklagard er å være en topp internasjonal mesterskapsbane som passer for alle typer golfere. Den kommer til å bli unik, varierende og spennende. 

Filosofien Robert Trent Jones Jr. har bygd banen etter er "great risk/great reward”. Dette innebærer at spilleren svært ofte har flere valgmuligheter. Tør en spiller ikke å gå over vann eller bunkere, kan vedkommende spille rundt, men da blir det gjerne flere slag. Ofte blir det færre fordi man unngår vanskelighetene!! Robert Trent Jones Jr selv er meget fornøyd med området. Han mener at det på Miklagard er mulig å lage en bane som fullt ut er på høyde med det beste han har laget andre steder i verden. Og det ser meget lovende ut. Golfsiden.com har fotfulgt dette prosjektet fra tidenes morgen.

Om aksjene går ut som varme hvetebrød, er selvsagt ikke mulig å si, men de som tegner seg er garantert å få flotte golfopplevelser i fremtiden. Det er litt moro å være med på en bane som man har all grunn til å være stolt over. Dermed blir prisen kanskje en del høyere enn andre steder. Kvalitet koster – også i golf. Det heter at verden vil bedras. Det gjelder neppe i dette tilfellet. Hvordan verdiutviklingen på aksjen vil bli, er vanskelig å si. Her spiller konjunkturer, folks golfinteresse og antall baner i området inn. Alle disse tre faktorene er gunstige for tiden.

Det blir visninger til 4,, 9. og 11. september klokken 14.00 til 17.00. Interessenter kan melde seg på til tlf  97 77 49 96 eller 90 03 86 28 senest tre dager før visningsdato.  Fra tidligere 8. mars:

Miklagard Golf skal hente inn 24 millioner 

Miklagard Golf AS skal hente inn 23,8 millioner kroner gjennom en rettet emisjon i løpet av mars ved å selge ut 340 aksjer à kr 70.000. Det er mange solide navn på listen. Suget etter steder å spille er stort i Oslo-området. Det kan bli rift om aksjene. 

Er du interessert i å få svar på eventuelle spørsmål, kan du sende en mail til:
ramn@online.no.  

Banen åpner neste år. Se for øvrig
tidligere publisert artikkel: 

Miklagard golfbane på Ullensaker ikke langt fra Gardermoen kan bli landets beste bane

 

 
tilbake til første side