Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Smånotiser

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 

Smånotiser januar og februar 2001

Tilbake til første side

Tilbake til Smånotiser

Tidligere smånotiser: Fra 2000:
Småting fra før mars - mars april - mai juni - juli-august august-oktober - oktober-november
- desember 

2001: januar og februar mars-april mai-juli

Smånotiser august 2001


* Oakley er kommet med nye kolleksjoner med briller, klær og sko.

* Tiger Woods vant for tredje gang på rad NEC Invitational. Han vant  sin tredje Memorial-tittel tidligere i år. Han er første mann siden Gene Sarazen på 20-tallet som har vunnet tre turneringer på rad. 

* For tredje året på rad har Tiger Woods passert 5 millioner dollar i innspilte pengepremier.

*
Fra Fogn Golfklubb: 27.08 Vil bare minne om at folkeaksjonen for mer golf på TV nærmer seg slutten. Til nå har 1750 personer skrevet seg på listen, som kun har eksistert på Internett. Jeg vil be alle lesere om en aller siste innsats for å få samlet sammen de siste underskriftene. Jeg håper på at i hvert fall 1800 personer skriver seg på innen utgangen av denne måneden. Våre mål er å få NRK og TV2 til å vise mer fra de største turneringene i utlandet. Norge er et av få land som ikke har råd til å vise fra bl.a. US Master. Vi vil at TV-selskapene holder oss seere oppdatert på hvordan det går med norske spillere, og at de på sikt lager egne golfprogrammer, tilpasset norske golfere. Man kan ennå skrive seg på via internettadressen: http://www.fogngolfklubb.homestead.com/ 

25.08: Under gårsdagens praktiske prøve til grønt kort fikk Kragerømannen Knut Charles Hiis Hole in one. Han hadde  problemer med de lange slagene, men ordnet opp på hull 4, 103 m. Her fikk han like godt "Hole in one" til stor jubel fra de tilstedeværende. Totalt oppnådde han 13poeng på baneprøven. Gratulerer med Grønt Kort!

* Callaway Golf har kommet med the Hawk Eye VFT Tungsten Injected Titanium jernkøller. Disse skal erstatteden originale Hawk Eye serien. 

* Callaway-aksjen kostet 17,57 dollar og Nike-aksjen 51,28 den 24. august.

* Vil du spille med Tiger Woods? Det blir en auksjon på eBays hjemmeside hvor høyeste budgiver får spille med Tiger på hans hjemmebane i Florida.

*
Sto marshallen på Andrew Coltarts ball i fem minutter under siste Ryder Cup i matchen mot Tiger Woods? Dette hevdes i en artikkel i Golf Digest i septembernummeret. Her kan du lese om det

* PGA mesterskapet hadde en nedgang i seerantallet på 36% sammenlignet med "rysaren" med play-off mellom Tiger og Bob may i fjor. Likevel var det den beste seeroppslutningen siden 1986 - bortsett fra i fjor!

* Titleist vant utsytrstellingen i PGA mesterskapet:
91 baller, 38 jernsett, 51 drivere, 127 wedger og 64 puttere.

* Kvitfjell åpnet sin bane 18. august. Dermed blir Kvitfjell mer attraktiv for helårsturistene. Mange spiller golf og går på ski. Det er Einar C. Nagel-Erichsen og Golf Management som eier banen som ligger helt nede ved Gudbrandsdalslågen.

* Colin Montgomerie ble disket i PGA mesterskapet fordi han hadde ført et slag for lite på et av hullene på scorekortet. Han endte blant de bakerste på listen og gikk glipp av rundt 10.000 dollar. Han fikk riktig nok 2.000 dollar selv om han ble disket.

* Cleveland kommer med nye damekøller i USA 1. september.

* US Open i juni 2002 er utsolgt. Dette er 16. året på rad at billettene er utsolgt til denne turneringen.

* Salget til Wilson sank med 5% i første halvår. 

* 80 spillere brukte softspikes mens 50 brukte metal spikes i Buick Open 9. - 12. august. I NM var det bare spor etter en spiller som brukte metal spikes - til tross for at dette ikke er lov på Hauger. 

* Det vil bli endringer på Augusta National til neste års US Masters. noen hull blir lengre, og det vil bli fokusert på presisjon fra utslagsstedene. Slik spilte denne redaktør Augusta i 1996

* Cecilie Lundgreen har problemer med et håndledd og reiser ikke til USA for å kvalifisere seg fr LPGA Tour'en slik som tidligere meldt.

* Ian Woosnam kastet caddy'en Miles Byrne. Det var han som "glemte" å ta ut en av de to driverne Woosie testet på driving rangen før de gikk ut på den fatale sisterunden i The Open hvor han tapte 3-4 millioner kroner fordi han fikk to straffeslag da han hadde 15 køller i bagen. Miles Byrne forsov seg siste dag under Scandinavian Masters slik at Woosie måtte bryte seg inn i skapet for å få tak i køllene. Da vi så Miles Byrne i SAS Invitational i Stockholm 24. juli minnet han mest om en sliten fyllik. Vi får håpe at dette inntrykket ikke stemmer, men vi har vår tvil.
 
*
Jake Paine, 3, fikk hole in one på et 66-yard langt hull på Lake Forest (Calif.) Golf and Practice Course. Han brukte en venstrekølle: LA JOLLA CLUB Snoopy driver.

* Nike 50,15 dollar, Callaway-aksje 16,44 dollar 3. august.
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

Tilbake til første side

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no