Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Smånotiser

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

Hørt på TV: "Tiger Woods hadde sitt beste år som 11 åring. Da hadde hadde blant annet 32 seire og en flott kjæreste. Siden har det bare gått nedover".
 
 
Smånotiser
Tilbake til første side
Tilbake til hovedside for smånotiser

Tidligere smånotiser: Fra 2000:

Småting fra før mars - mars april - mai juni - juli-august august-oktober - oktober-november
- desember

Smånotiser fra 2001: 
januar og februar
mars og april mai-juli august september-desember

Smånotiser fra 2001: 
januar og februar

Smånotiser april-mai 2002

31.05 Ashworth hadde en nedgang i salget på fire millioner dollar til 42 millioner dollar sammenlignet med første kvartal 2001.

29.05
The Royal Canadian Golf Association er med på å utvikle en golfbane til 40 millioner dollar i Terrebonne, Quebec neste år. 

29.05 Tidligere president Bill Clinton vil spille golf sammen med blant annet den svenske ishockey-stjernen Peter Forsberg, skilegenden Ingemar Stenmark, italienske Alberto Tomba, Franz Klammer fra Østerrike og en rekke andre kjendiser. Kjendisene skal spille utenfor Stockholm på Lindø Park. Inntektene går til SOS Barnebyer.

25.05 Sarah og Carls Cup går av stabelen på Bogstad 26. mai. Det var den barnekjære og sjenerøse head pro på Bogstad som startet denne turneringen som nå er blitt meget stor. Mange spiller 9 hull. En hel del 18 hull. Det har vært tradisjon for fire hull for de nest yngste. De aller yngste spiller ett hull. Den som kommer under 20 slag på det ene hullet er sikret en god plassering. Plasseringen spiller ingen stor rolle - alle får medalje av den alltid like blide Steven Newey!

24.05 Det ble spilt 215.000 runder på de seks banene på St. Andrews i 2001.

22.05
A 72-year-old golfer was shot at the 7th hole of Glen Oaks GC (Clearwater, Fla.) by an unknown gunman firing from an unknown location, according to authorities. The golfer was expected to be treated and released from a nearby hospital.

21.05 Mannen som fikk et halvt års fengsel for å rappe baller fra baners innsjøer nattetid, slipper å sone dommen. Han blir imidlertid bedt om å holde seg unna sine nattlige tokter til golfbaner for å ta baler fra dammer og andre steder hvor folk mister ballene sine.

21.05
The Jack Nicklaus Museum opens this week at Ohio State University. Admission ranges from $6 to $9.

15.05 Det blir en del visninger i vår og sommer fra Natural Golf. Her er de stedene som er klare: 
Lørdag 25/5 STAVANGER GK kl.11.00 - 17.00
Mandag 27/5 MELAND GK (I BERGEN) KL. 14.00 - 19.00
ONSDAG 12/6 ELVERUM GK KL. 15.00 -19.00
- Det blir flere, forteller Christer Karlsson i Natural Golf.

13.05 ABC Sports får senderettighetene til The Open ut 2008.

08.05 Annika Sørenstam skal spille i Compaq Open midt i august. Det blir den eneste turneringen for henne i Europa i år. Hun fikk sterk kritikk i fjor for at hun ikke var med. Hun stiller dermed ikke opp for å forsvare sin tittel i Canadian Open. Den svenske web'en har hele saken Les mer

08.05 Bare 971 damer er påmeldt til US Women's Open. Til sammenligning meldte 8.468 seg på til herrenes US Open.

 03.05 Etter hard kritikk har Augusta National Golf Club bestemt at de ikke skal kreve at tidligere mestere spiller mer enn 10 turneringer i året mot 15 opprinnelig. Den norske pro-tour'en består av fem turneringer. 

01.05 Det blir ikke noe Norwegian Open i år. Det innebærer at det blir meget vanskelig å få wild cards til våre spillere som ikke er etablert på Challenge Tour'en. Det betyr et meget langt skritt tilbake for norsk golf. Nå blir veien lang og tung for dem som skal forsøke å leve av golfspillet. Europa Tour for damer på Bogstad har "stjålet" mye av sponsorinteressen, men det har ikke gjort det lettere å finne sponsorer da vi ikke har noen etablerte spillere på Challenge Tour'en hvor Norwegian Open skulle høre inn under. 

01.05 Camilla Guriby Hilland spilte bra i Florida-mesterskapet i skolegolf,men dt er langt frem til at deltakelsen i USA-mesterskapet er sikret. 

29.04
Ty Tryon, som i desember ble den yngste spilleren gjennom tidene som fikk tour-kortet er "satt ut av drift" i lang tid som følge av mononucleose eller bedre kjent som "kyssesyken". Vi kjenner ikke til hvor hardt han er rammet. Vi håper han snart er tilbake i rampelyset igjen. Henrik Bjørnstad hadde det samme i fjor og kom sterkt tilbake. 

29.04
Jim Thorpe vant sin første Major tittel da han vant i helgen. Han slo John Jacobs i playoff. På 3. plass kom Bob Gilder og Bruce summerhays. Tom Watson endte på 5. plass. Han skiftet til crosshanded putte-grep i begynnelsen av 3. runde

27.04
The Masters invoked a new policy that past champs can play until they're 65, as long as they remain active in tournament golf. Meaning Gary Player, Tommy Aaron, and Charles Coody will play for their final time next year.

27.04 The USGA kan fortelle at pengepremiene til US Open er økt som følger i år for de tre turneringene: the U.S. Open (til $5.5 million), U.S. Women's Open ($3 million) og U.S. Senior Open ($2.5 million). Til US Open er det kommet inn  8.468 påmeldinger. 

27.04 Ted Kroll er død. Han vant åtte PGA Tour turneringer i løpet av sin 34 år lange karriere. Han toppet pengelisten i 1956. Han ble 82 år gammel. 

* Tommey Bolt, "den gamle kjempen på golfbanen", er valgt inn i World Golf Hall of Fame.

Natural Golf selger nå en instruksjonsvideo på DVD for 60 dolar i USA.

* Innendørssentrene lider pga tidlig vår. OL fikk Ola Golf Nordmann til å sitte i sofaen for å se på TV. Flere innendørsarenaer ble skadelidende. Noen steder er ikke trafikken tatt seg opp igjen etter OL. På toppen av det hele kom våren tidligere enn vanlig. Dermed taper innesentrene massevis av kunder og omsetning. For deres del får vi håpe at snøen kommer tidlig i oktober og blir liggende til langt ut i mai neste år! Og at det blir kaldt som "rakkern" neste vinter!

* – Jag kliver upp 03.30 och är på klubben vid femtiden. Jobbar som greenkeeper ute på fältet fram till 16, varvar ner en stund innan det är dags för ett möte med styrelsen mellan 18 och 21.30. Jag kommer hem vid 22 och sedan ringer väckarklockan 03.30 följande natt. Sånt tär väldigt på kroppen. (Klippet fra den svenske golfweben - en banesjef uttaler seg om sin arbeidstid)

*
Dennis Summers, 38, fikk hole in one på et 333 meter langt par 4 hull på Revolution GC i Charlotte, Nord-Karolina - med en treerspoon.


* 16.04 Peter Kaensche ble nr. 12 i en proturnering i Syd-Sverige i uke 15. Paul Nilbrink vant (ca. 20.000 kroner)

* 12.04 Camilla Hilland fra Lommedalen og Bærum vant Florida Women's Collegiate Golf Championship sist søndag med rundene 70-70-79. Det holdt hardt mot slutten, men det holdt. 22-åringen ble nr. 2 i NM i fjor etter Ingrid Martens, Sorknes GK.

Det høres like dumt ut når du sier "greencard" i Norge som i USA. Si GRØNT KORT i Norge i forbindelse med golfspill og spør heller om å få spille golf når du er i USA, men glem greencard/grøntkort som betegnelse.
tilbake til første side

 

 
 
Annonser

 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ramn@online.no 


Henvendelser annonser:
ramn@online.no